Publicată de Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” pe Vineri, 2 aprilie 2021

 

SCOPUL CAMPANIEI:

  • Informații despre specialitățile pe care oamenii le pot accesa în cadrul Centrului din Bulevardul Uverturii nr. 81.
  • Prezentarea unor afecțiuni comune sau neobișnuite evidențiind importanța consultului de specialitate la medic pentru evaluarea stării de sănătate.

OBIECTIVE GENERALE:

  • Menținerea unei comunități sănătoase.

TEMA CAMPANIEI:

  • Informarea oamenilor prin scurte pastile cu privire la diferite afecțiuni.
  • Celebrarea Zilei Mondiale a Sănătății – 7 Aprilie.
  • Conștientizarea importanței sănătății pentru îmbunătățirea calității vieții.

REZULTATE AȘTEPTATE:

  • Creşterea numărului persoane care accesează serviciile medicale;
  • Cunoașterea serviciilor socio-medicale puse la dispoziție de Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”.

PERIOADA DE DERULARE: 01.04 - 16.04.2021

LOCUL DE DESFĂȘURARE: Online

 

Materiale video

Stiați că ... un implant dentar poate rezista toată viața? La Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”, din Bulevardul Uverturii nr. 81, se realizează și astfel de intervenții. Pentru programări și informații suplimentare sunați la 031.9593 și 0726.150.250 sau vizitați www.nectarie6.ro.

Publicată de Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” pe Vineri, 2 aprilie 2021
Stiați că ... un implant dentar poate rezista toată viața? La Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”, din Bulevardul Uverturii nr. 81, se realizează și astfel de intervenții.

Osteoporoza DEXA

Osteoporoza DEXA Osteoporoza apare de 3 ori mai frecvent la femei comparativ cu barbatii și afectează în special persoanele trecute de 45-50 de ani. Osteoporoza este o boală “tăcută”, nu se manifestă clinic, examenele de laborator sau radiologice pot fi normale, dar, prin creșterea fragilității oaselor, acestea se pot fractura ușor, în urma unor traumatisme minime. Metoda cea mai eficientă de diagnostic este osteodensitometria DEXA (dual energy X-ray absortiometry). Metoda este non invazivă și nu prezintă niciun risc pentru pacient. La Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie” puteți realiza și aceste investigații. Pentru programări și informații suplimentare sunați la 031.9593 și 0726.150.250 sau vizitați www.nectarie6.ro.

Publicată de Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” pe Luni, 5 aprilie 2021
Osteoporoza DEXA Osteoporoza apare de 3 ori mai frecvent la femei comparativ cu barbatii și afectează în special persoanele trecute de 45-50 de ani. Osteoporoza este o boală “tăcută”, nu se manifestă clinic, examenele de laborator sau radiologice pot fi normale, dar, prin creșterea fragilității oaselor, acestea se pot fractura ușor, în urma unor traumatisme minime. Metoda cea mai eficientă de diagnostic este osteodensitometria DEXA (dual energy X-ray absortiometry). Metoda este non invazivă și nu prezintă niciun risc pentru pacient. La Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie” puteți realiza și aceste investigații.

Pastila de sănătate - Ortopedie

Știați că ... încălțămintea incomodă poate determina ruptura parțială sau totală a tendonului ahilean? Iar dacă o ruptură parțială poate să prezinte simptome ușoare, o ruptură totală va fi însoțită de o durere bruscă și de pierderea mobilității piciorului. Indiferent de metoda de tratament va urma de o perioadă de recuperare, ce durează câteva luni. Medicii ne recomandă să avem mare grijă la alegerea pantofilor, ei trebuie să fie în primul rând, comozi! Cabinetul nostru de ortopedie este în contract cu CASMB, deci puteți veni cu o trimitere de la medicul de familie pentru un consult gratuit. Programări sau informații suplimentare puteți obține la 031.9593 și 0726.150.250 sau vizitați www.nectarie6.ro.

Publicată de Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” pe Luni, 5 aprilie 2021

Știați că ... încălțămintea incomodă poate determina ruptura parțială sau totală a tendonului ahilean? Iar dacă o ruptură parțială poate să prezinte simptome ușoare, o ruptură totală va fi însoțită de o durere bruscă și de pierderea mobilității piciorului. Indiferent de metoda de tratament va urma de o perioadă de recuperare, ce durează câteva luni. Medicii ne recomandă să avem mare grijă la alegerea pantofilor, ei trebuie să fie în primul rând, comozi! Cabinetul nostru de ortopedie este în contract cu CASMB, deci puteți veni cu o trimitere de la medicul de familie pentru un consult gratuit.


Pastila de sănătate - Psihiatrie

Pastila de sănătate - Psihiatrie Îmbătrânirea precoce a celulelor duce la apariția „demenței” - termen derivat din latină, însemnând de fapt „în afara minții”. Astfel, când intervine acest proces, miliarde de neuroni interconectați prin trilioane de sinapse își pierd funcția. Diagosticarea cât mai rapidă este benefică, deoarece unele cauze ale demenței sunt tratabile și complet sau parțial reversibile, în funcție de natura problemei. Vino la consultație și ai grijă de tine și de cei dragi! Medicul psihiatru (👉 https://bit.ly/3fSjB3G) te asteaptă pentru evaluare la Centrul de Sănătate Multifuncţional “Sfântul Nectarie”. Serviciile pot fi decontate și prin CASMB, în limita plafonului alocat. Programări sau informații suplimentare puteți obține la 031.9593 și 0726.150.250 sau vizitați www.nectarie6.ro.

Publicată de Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” pe Joi, 8 aprilie 2021

Îmbătrânirea precoce a celulelor duce la apariția „demenței” - termen derivat din latină, însemnând de fapt „în afara minții”. Astfel, când intervine acest proces, miliarde de neuroni interconectați prin trilioane de sinapse își pierd funcția. Diagosticarea cât mai rapidă este benefică, deoarece unele cauze ale demenței sunt tratabile și complet sau parțial reversibile, în funcție de natura problemei. Vino la consultație și ai grijă de tine și de cei dragi!

Medicul psihiatru te asteaptă pentru evaluare la Centrul de Sănătate Multifuncţional “Sfântul Nectarie”. Serviciile pot fi decontate și prin CASMB, în limita plafonului alocat.


Pastila de sănătate Ești interesat de starea ta de sănătate? Analizele de laborator reprezintă cea mai importantă metodă pentru depistarea timpurie a problemelor de sănătate. Anemiile, afecțiunile și chiar bolile grave ale organelor, care pot pune viața în pericol, se pot depista prin examinarea probelor de sânge. Așa că nu mai amâna și vino cu bilet de trimitere la Centrul de Sănătate Mulțifuncțional “Sfântul Nectarie”, situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6. Pentru recoltarea analizelor este necesară o programare prealabilă la telefon 031.9593 / 0726.150.250 sau pe www.nectarie6.ro. #sanatateinaintedetoate #sector6 #nectarie #pastiladesanatate

Publicată de Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” pe Vineri, 9 aprilie 2021

Ești interesat de starea ta de sănătate?

Analizele de laborator reprezintă cea mai importantă metodă pentru depistarea timpurie a problemelor de sănătate. Anemiile, afecțiunile și chiar bolile grave ale organelor, care pot pune viața în pericol, se pot depista prin examinarea probelor de sânge. Așa că nu mai amâna și vino cu bilet de trimitere la Centrul de Sănătate Mulțifuncțional “Sfântul Nectarie”, situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6.