Gastroenterologie

Gastroenterologie

Program

Medic Luni Marti Miercuri Joi Vineri

Conf. Dr. Tudor Nicolae

14:00 -  17:00

 

 

 

 

Dr. Dinu Silviu Marian

13:00 - 20:00

09:30 - 16:30

09:30 - 16:30

09:30 - 16:30

09:30 - 16:30

 

 

Solicitare de programare

Vă rugăm să aşteptaţi răspunsul, înainte de a vă prezenta la Centru!

Completează formularul din confortul casei tale, comod și practic și noi îți facem o programare pentru Gastroenterologie.

Un reprezentant al Centrului de Sănătate “Sfântul Nectarie” te va contacta în intervalul orar 08.00 – 20.00 a zilei următoare pentru stabilirea detaliilor și confirmarea programării.

Poți veni la programare doar după ce ai stabilit cu reprezentantul nostru toate detaliile telefonic.

Ne poți contacta în intervalul orar 08.00 – 20.00 la numărul de telefon 031.9593.

Suntem aici să-ți răspundem la toate întrebările tale.

 


SERVICII MEDICALE ACORDATE ÎN CABINETUL DE GASTROENTEROLOGIE

Gastroenterologia este specialitatea care se ocupă cu prevenirea, diagnosticarea și tratarea afecțiunilor sistemului digestiv și a organelor anexe acestuia.
Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie”, situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, cartierul Militari Sector 6, dispune de cabinet medical de gastroenterologie.
Pentru informații sau programări vă rugăm să sunați la 031.9593. De asemenea, vizitați www.nectarie6.ro pentru o programare online.

 • ENDOSCOPIE (fără sedare)
  Prin această procedură, medicul vede esofagul, stomacul si duodenul, cu ajutorul endoscopului (un tub lung, subțire, flexibil, prevăzut cu o cameră video și o sursă de lumină), care este inghițit de pacient.
 • COLONOSCOPIE
  Camera video dotată cu lumină aflată la capătul unui tub va reda imaginile din interiorul colonului pe un monitor. Durata totală a procedurii este de 30 - 60 de minute. Medicul urmărește eventuale modificări apărute la nivelul mucoasei intestinului gros sau a colonului cât și în zona rectală.
 • BIOPSIE
  Este proceura prin care se extrage pe cale chirurgicală sau prin puncție aspiratorie un fragment dintr-un țesut, care este studiat la microscop, astfel se stabilește un diagnostic.
 • EXAMEN HISTOPATOLOGIC
  Examenul histopatologic presupune analizarea microscopică a probelor de țesut. Acestea sunt obținute în urma biopsiei sau a intervenției chirurgicale.
 • ECHOGRAFIE ABDOMINALĂ GENERALĂ
  Este o metodă imagistică nedureroasă. Investigatia se realizează cu ajutorul unei sonde care se trece deasupra portiunii investigate.
 • RECOLTARE DIAGNOSTIC HELICOBACTER PYLORI
  Sunt prelevate porțiuni mici de la nivelul mucoasei stomacale sau duodenului.După studiul microscopic, se poate detecta microorganismul în materialul bioptic.