SCOPUL CAMPANIEI:

 • Informații despre specialitățile pe care oamenii le pot accesa în cadrul Centrului din Bulevardul Uverturii nr. 81.
 • Prezentarea unor afecțiuni comune sau neobișnuite evidențiind importanța consultului de specialitate la medic pentru evaluarea stării de sănătate.

OBIECTIVE GENERALE:

 • Menținerea unei comunități sănătoase.

TEMA CAMPANIEI:

 • Informarea oamenilor prin scurte pastile cu privire la diferite afecțiuni.
 • Celebrarea Zilei Mondiale a Sănătății – 7 Aprilie.
 • Conștientizarea importanței sănătății pentru îmbunătățirea calității vieții.

REZULTATE AȘTEPTATE:

 • Creşterea numărului persoane care accesează serviciile medicale;
 • Cunoașterea serviciilor socio-medicale puse la dispoziție de Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”.

PERIOADA DE DERULARE: 01.04 - 16.04.2021

LOCUL DE DESFĂȘURARE: Online

 

Materiale video

Stiați că ... un implant dentar poate rezista toată viața? La Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”, din Bulevardul Uverturii nr. 81, se realizează și astfel de intervenții.

Osteoporoza DEXA Osteoporoza apare de 3 ori mai frecvent la femei comparativ cu barbatii și afectează în special persoanele trecute de 45-50 de ani. Osteoporoza este o boală “tăcută”, nu se manifestă clinic, examenele de laborator sau radiologice pot fi normale, dar, prin creșterea fragilității oaselor, acestea se pot fractura ușor, în urma unor traumatisme minime. Metoda cea mai eficientă de diagnostic este osteodensitometria DEXA (dual energy X-ray absortiometry). Metoda este non invazivă și nu prezintă niciun risc pentru pacient. La Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie” puteți realiza și aceste investigații.

Știați că ... încălțămintea incomodă poate determina ruptura parțială sau totală a tendonului ahilean? Iar dacă o ruptură parțială poate să prezinte simptome ușoare, o ruptură totală va fi însoțită de o durere bruscă și de pierderea mobilității piciorului. Indiferent de metoda de tratament va urma de o perioadă de recuperare, ce durează câteva luni. Medicii ne recomandă să avem mare grijă la alegerea pantofilor, ei trebuie să fie în primul rând, comozi! Cabinetul nostru de ortopedie este în contract cu CASMB, deci puteți veni cu o trimitere de la medicul de familie pentru un consult gratuit.


Îmbătrânirea precoce a celulelor duce la apariția „demenței” - termen derivat din latină, însemnând de fapt „în afara minții”. Astfel, când intervine acest proces, miliarde de neuroni interconectați prin trilioane de sinapse își pierd funcția. Diagosticarea cât mai rapidă este benefică, deoarece unele cauze ale demenței sunt tratabile și complet sau parțial reversibile, în funcție de natura problemei. Vino la consultație și ai grijă de tine și de cei dragi!

Medicul psihiatru te asteaptă pentru evaluare la Centrul de Sănătate Multifuncţional “Sfântul Nectarie”. Serviciile pot fi decontate și prin CASMB, în limita plafonului alocat.


Ești interesat de starea ta de sănătate?

Analizele de laborator reprezintă cea mai importantă metodă pentru depistarea timpurie a problemelor de sănătate. Anemiile, afecțiunile și chiar bolile grave ale organelor, care pot pune viața în pericol, se pot depista prin examinarea probelor de sânge. Așa că nu mai amâna și vino cu bilet de trimitere la Centrul de Sănătate Mulțifuncțional “Sfântul Nectarie”, situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6.


Vorbitul la telefonul mobil ne poate afecta auzul, susțin specialiștii. De asemenea, muzica tare, ascultată în căşti, poate fi o cauză a pierderii auzului.

Oamenii de ştiinţă nu dezaprobă căștile, dar dacă cei din jur (pe o rază de 0,5 m) pot auzi ce se ascultă la căşti, înseamnă că sunetul este prea puternic și atunci urechea poate fi afectată, fără să ne dăm seama imediat.
Un consult ORL poate depista problemele de auz, insesizabile încă, iar tratat la timp, auzul poate fi îmbunătățit.

Tot ce ai de făcut este să suni la 031.9593 si 0726.150.250 sau vizitează www.nectarie6.ro pentru o programare la ORL în Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie”, din Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6. Consultația este gratuită, cu trimitere de la medicul de familie.


Știați că... 68% dintre femeile din țara noastră nu au auzit de infecția cu virusul HPV, iar jumătate dintre femeile care au auzit de virusul HPV nu știu sau nu cred că atât femeile cât și bărbații pot fi purtători ai virusului?

Detecția acestuia se realizează cu ajutorul testului Babeș-Papanicolau (PAP), care efectuat în fiecare an, detectează anomaliile celulelor cervicale de la nivelul colului uterin, tehnica de recoltare fiind facilă și nedureroasă.

PAP reprezintă o metoda esențială de screening pentru depistarea cancerului de col uterin, care poate fi prevenit în proporție de 80% prin testarea regulată.

Cabinetul nostru de ginecologie este în contract cu CASMB și puteți veni cu trimitere de la medicul de familie pentru un consult gratuit.


Ai de dureri de stomac, indigestie, greață sau senzație de preaplin după masă? Este posibil să suferi de gastrită. Nu lua pastile după ureche, doar pentru că așa a luat și vecina!
Gastrita se poate vindeca, dar în lipsa unui tratament se agravează.

Mergi la un control, medicul gastroenterolog din Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sf. Nectarie” te așteaptă. Suntem în contract cu CASMB.


Ai luat în greutate, somnul a devenit agitat, perspectiva unei vacanțe este departe, iar în familie cearta este la ordinea zilei? Un psihoterapeut te poate ajuta să schimbi perspectiva din care privești lucrurile și să descoperi în tine noi resurse de care nu ești conștient. Cabinetul de psihologie clinică din cadrul Centrului de Sănătate Multifuncțional ”Sf. Nectarie” te așteaptă.


Te confrunți cu oboseală extremă, intoleranța la frig, pierderea poftei de mâncare, creșterea în greutate, puls lent, gușă, căderea părului, modificări de tranzit intestinal, dureri articulare sau musculare, probleme de echilibru? Dacă ai cel puțin un răspuns pozitiv este posibil să suferi de tiroidă.

Te invităm să realizezi o programare la cabinetul de endocrinologie din Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie“ situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, consultația este gratuită cu bilet de trimitere de la medicul de familie.


Glaucomul este o boală “vicleană”, care de cele mai multe ori nu se manifestă decât atunci când este foarte târziu și vederea este foarte grav afectată.

Singura modalitate pentru diagnosticarea cât mai timpurie a acestor afecțiuni este controlul periodic oftalmologic. Din fericire, există metode moderne și eficiente de diagnosticare, singura condiție fiind să mergeți la un control periodic.

Un organ complex, cu peste 2 milioane de componente, ochii necesită atenție specială, sănătatea acestora este esențială.

Te așteptăm la un consult oftalmologic la Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul  Nectarie”, unde poți veni și cu bilet de trimitere de la medicul de familie.


Controlul medical periodic la medicul de medicină internă îți poate salva viața!

Medicina internă presupune diagnosticarea și tratarea unui spectru larg de boli, afecțiuni ale organelor interne (inima, plămâni, ficat, tub digestiv, splina, sânge, rinichi, metabolism, articulații, schelet osos), cum ar fi cele digestive și cardiovasculare. În multe dintre cazuri, pacienții suferă de mai multe afecțiuni și necesită tratamente multiple.

Vino la un control de rutină și poți câștiga timp prețios. Suntem în contract cu CASMB.


Investește în inima ta! Programează-te la Centrul de Sănătate Multifuncțional "Sfântul Nectarie" pentru un consult cardiologic, apelând 031.9593 și 0726.150.250 sau www.nectarie6.ro

Avem contract cu CASMB și vă așteptăm cu o trimitere de la medicul de familie pentru un consult gratuit.

Persoanele care suferă de boli ca hipertensiunea arterială, au diabet, sunt supraponderale, fumează sau au în familie persoane cu istoric de boli cardiace ar trebui să-și facă un consult anual, pentru a se asigura că inima lor este sănătoasă. Bolile cardiace sunt principala cauză de deces, unul din zece români decedând în urma unui infarct.


Ai dureri supărătoare sau ți-ai pierdut mobilitatea? Noi te putem ajuta!

Scopul principal al recuperării medicale este recâștigarea capacității funcționale pierdute sau instalată ca urmare a unei boli sau traumatism. Specialiștii noștri îți creează programe personalizate pentru rezultate optime, în funcție de fiecare patologie.

Vino cu un bilet de trimitere de la medicul de familie la Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie”, în Bulevardul Uverturii nr. 81, sector 6, vis-avis de Teatrul Masca.


Sunteți părinți? Felicitări! Tot ce era important înainte s-a schimbat, acum prioritatea numărul 1 este sănătatea și veselia celui mic. La Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie” vă așteaptă medicul pediatru pe care îl căutați.

Noi știm cât de importante sunt blândețea, zâmbetul și încurajările pentru micuțele ființe care ne fac viața însorită.

Pentru o programare sunați la 031.9593 / 0726150250 sau vizitați www.nectarie6.ro, suntem în contract cu CASMB. Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie“ este situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, sector 6, vis-à-vis de Teatrul Masca.


O piele curată și frumoasă fără durere? Acum se poate!

La Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie” avem dotările necesare pentru tratarea diferitelor afecțiuni ale pielii:

 • acneea sau negii dispar fără durere prin procedura de electrocauterizare.
 • psoriazis, vitiligo, eczeme, furuncule, degerături sau herpes sunt tratate cu dispozitivul de fototerapie UVB pentru tratamentul mâinilor și picioarelor.

Care sunt avantajele fototerapiei?

 • Poate fi tratată orice zonă tegumentară, la orice vârstă
 • Nu necesită utilizarea substanțelor fototoxice
 • Rezultatele apar după primele ședințe
 • Risc redus de arsuri după proceduri, comparativ cu terapiile UVA
 • Poate fi utilizat și în sarcină și alăptare, cu condiția de a respecta măsurile de fotoprotecție pentru a preveni apariția melasmei.