Testimoniale

27.11.2023

 • Mulțumesc foarte mult pentru serviciile ireproșabile ale echipei de recuperare medicală împreună cu Dr. Cojan Nida și terapeuții din echipa dumneai.
  Atmosfera este de nota 10!

  Rotariut

21.11.2023

 • Am făcut investigații medicale și recuperare medicală și kinetoterpie în această clinică. Am remarcat amabilitatea personalului, profesionalismul, curățenia și atmosfera plăcută. Recomand cu toată încrederea tuturor prietenilor și vecinilor mei.
  Vă mulțumesc!

  Geambașu Niculina

20.11.2023

 • Mulțumesc frumos întregului colectiv medical de la specialitatea recuperare medicală, atît medicilor cât și asistenților. În urma procedurilor mă simt foarte bine și voi reveni pentru profesionalismul și empatia pe care le-am simțit aici.
  Nota 10 pentru toată echipa!

  Oana Gheorghe
 • Încă de la prima vizită în clinică am rămas profund impresionată de primirea doamnelor de la recepție și de profesionalismul D-lui doctor de la gastroenterologie, Dinu Silviu Marian. Recomand tuturor această clinică.
  Cu mulțumiri,

  Anonim

10.11.2023

 • Campaniile organizate în cadrul Centrului sunt foarte utile pentru noi pacienții. Colectivul medical este format din oameni dedicați și buni profesioniști.
  Vă mulțumesc!

  Luca Gheorghe

09.11.2023

 • Am venit la domnul doctor Istrate Bogdan pentru monitorizare diabet. Este un medic la care vin cu încredere la dânsul. Un doctor minunat! Am beneficiat de controale gratuite în cadrul Centrului cu bilet de trimitere sau în cadrul campaniilor gratuite organizate.
  Vă mulțumesc!

  Popa Maria
 • Sunt foarte mulțumit de medicul urolog care m-a consultat cu atenție, mi-a explicat toate procedurile pe parcursul consultației și mi-a acordat toată atenția.
  Vă mulțumesc!

  Gabriel

10.10.2023

 • În urma ecografiei mamare efectuată la domnul Dr. Smaranda Cristian mă declar foarte mulțumită de interacțiunea cu acesta și îl recomand cu încredere. Este o persoană dedicată activității sale, explică pe înțelesul tutror. Personalul de la Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie” este amabil și profesionist.
  Elena Ștefan
 • Am efectuat o ecografie mamară la Dl. Doctor Smaranda Cristian și am fost mulțumită de modul de raportare la pacient, de răbdarea de care a dat dovadă și de faptul că a răspuns la întrebări. Personalul de la Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie” este profesionist și manifestă empatie față de pacienți.
  Daniela T
 • Astăzi am efectuat o ecografie la Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie”, am fost foarte mulțumită de domnul doctor Smaranda Cristian. Explică pe înțelesul tuturor și este un profesionist. În trecut am fost și la alte specialități și am dat peste același profesionalism.
  Cristina I.

09.10.2023

 • Campania de prevenție a cancerului de sân este mai mult decât necesară, în condițiile în care această boală este atât de necruțătoare. În anul 2022 am suferit mastectomie de sân stâng, la vârsta de 41 ani și poate, dacă aceste ecografii ar fi gratuite și la îndemâna femeilor, poate aș fi descoperit la timp sau mai devreme această boală. Experiența cu domnul doctor Smaranda Alexandru a fost una plăcută, un medic empatic și profesionist. Recomand cu drag această clinică și din perspectiva unei mame care a necesitat consultații și la alte specialități. Vă mulțumesc și continuați să oferiți servicii de calitate!
  Gabriela N.
 • Super încântată!!! Am ratat campania de testare gratuită PAP, dar sunt bucuroasă că am prins un loc în campania care oferă ecografie gratuită de sân. Este mare lucru să fii invitat să faci ecografie gratuită. Nota 10!
  Ionescu Aurelia
 • Un centru de nota 20 cu personal bine pregătit. Un loc foarte curat și primitor. Doamnele de la recpție au fost bine pregătite cu informații și au avut o atitudine profesionistă. Medicii și personalul medical au fost amabili, înțelegători și empatici. Felicitări echipei Centrului de Sănătate “Sfântul Nectarie”!
  Mușat Iza

05.10.2023

 • Mă numesc Manea Aurica și vreau să vă mulțumesc tuturor celor care s-au ocupat de mine la recuperare medicală, alături de doamna doctor Nida Cojan. Am venit cu drag pe toată perioada recuperării. Le doresc sănătate și mult succes întregii echipe! Felicitări!
 • Am fost la acest centru pentru a efectua o ecografie mamară. Medicul, domnul doctor Smaranda și asistenta, o echipă empatică și profesionistă. Totul s-a desfășurat într-o atmosferă caldă și prietenoasă. De asemenea, tot personalul centrului farte amabil și primitor, începând cu doamnele de la recepție. Mi-a plăcut foarte mult și voi reveni cu drag! Felicitări!Felicitări! Felicitări!
  Constanța Lupu

03.10.2023

 • Sunt foarte mulțumită de serviciile personalului medical. Am făcut eco la sân și domnul doctor a fost foarte amabil și mi-a dat recomandări bune. Tot personalul este amabil începând de la recepție și până la cabinetul medical. Vin cu încredere la acest centru de sănătate! Vă mulțumesc pentru devotamentul vostru. Felicitări tuturor!
  Bumbenu Mihaela

18.09.2023

 • Sunt Călin Daniela și sunt foarte mulțumită de felul în care am fost tratată. Personalul amabil, profesionist, ceva de neimaginat. Curățenia și multă amabilitate, explică pacientului foarte frumos.
  Țineți-o tot așa. Felicitări!

29.08.2023

 • Sunt foarte mulțumită de serviciile de recuperare. Personal calificat, implicat în meseria lor, educați. Se respectă ora programării și nu se așteaptă. Și tatăl meu este pacient în clinică și este foarte mulțumit. Felicitări tuturor și mulțumim mult pentru tot.
  Buciumeneanu Cristina
 • Sunt foarte mulțumită de felul cum am fost tratată. Personalul este bine pregătit professional. Am fost tratată foarte frumos.
  Felicitări personalului medical!
  Paulina Moisu

28.08.2023

 • Sunt foarte mulțumită de serviciile de recuperare și de întregul colectiv.
  Tot respectul, Pârvu Caterina
 • Am avut prilejul să fiu tratată în clinica dumneavoastră și am fost foarte mulțumită de serviciile găsite aici.
  Tot respectul, Elena Buțuțoiu
 • În cadrul recuperării mele am realizat kineto și fizioterapie, iar serviciile oferite de clinică au fost foarte bune și prompte.
  Moraru Eduard

24.08.2023

 • Mă numesc Cercel Elena și am avut onoarea să fiu tratată în clinica dumneavoastră. Sunt foarte mulțumită de echipa de la „recuperare”. Doamna doctor este un profesionist deosebit, precum și domnul Daniel de la Kineto, domnul Ștefan de la masaj și doamna de la fizioterapie. Toți au dat dovadă de professionalism și grijă deosebită față de pacienți. Sunt amabili, empatici, și pentru toate acestea le mulțumesc din suflet, sigur voi mai reveni pentru tratamente.
 • O echipă tânără cu oameni profesioniști. Tot respectul!
  Mariana Marinescu
 • Un colectiv deosebit și dedicat.
  Panait Mariana
 • Sunt foarte mulțumită de tot personalul de la recuperare și Doamna Mariana de la masaj.
  Vă mulțumesc!
  Nitu Sofica
 • Colectiv tânăr, profesionist, amabil. Mulțumim personalului de la kineto, fizioterapie și masaj.
  Vă mulțumesc mult!
  Cătălin Cuzobin

23.08.2023

 • Domnul doctor Florin Costache este o persoană care ajută pacienții cu toate problemele semnalate, la fel și asistența medicală, foarte amabilă.

19.06.2023

 • Am venit la această clinică pentru un consult dermatologic la medicul Țoropoc Ionel pentru prima dată. Am constatat cu plăcere că este un medic modest, cu multă umanitate, răbdare, ascultă anamneza pacientului și explică pe înțelusul tuturor.
  Cu mulțumiri,
  Strugariu Verginia
 • Mă numesc Dima Violeta și recomand cu încredere profesioniștii acestei clinici.
  Mulțumesc!

12.06.2023

 • Am venit la această clinică cu teamă, pentru că aveam un furuncul și-mi era foarte frică la chirurgie. Am fost preluată la recepție de o doamnă foarte amabilă și săritoare și îndrumată spre cabinetul de chirurgie. Aici am găsit-o pe doamna doctor Geambașu Ruxandra care este un specialist de primă clasă, o profesionistă desăvârșită, un om empatic ți cu multă răbdare. Recomand această clinică cu medici profesioniști și dedicați pacienților!
  Cu stimă,
  Goian Antoneta
 • Domnul doctor Ștefan Marian pentru mine este un ”Dumnezeu pe Pământ”. M-a vindecat de o afecțiune pe care 10 medici nu au vindecat-o!
  Cu stimă,
  Vlad Sorina

09.06.2023

 • Mulțumesc doamnei doctor Moldoveanu Simona pentru consultație și tratament. De asemenea, mulțumesc pentru empatie și profesionalism. Am plecat complet refăcută emoțional.
  Cu mulțumiri,
  Mihalache Mariana

07.04.2023

 • Sunt pacientul doctorului Ciurea Nicolae, la ortopedie, pe care îl apreciez ca fiind foarte amabil și răspunde la toate solicitările pacienților chiar și telefonice. Numai cuvinte de apreciere.
  Cu mulțumiri,
  Carstea Z.
 • Sunt pacient al doamnei doctor Menu - psihiatrie. Un om profesionist, empatic, care răspunde cu multă amabilitate la orice întrebare legată de diagnostic, explică pe înțelesul celui care nu este în domeniul medical ceea ce oferă liniște pacienților. Un om frumos din punct de vedere profesional. Despre această clinică am doar cuvinte de laudă. Un loc primitor, curat și cel mai important, nu aștepți mult pentru consultație. Felicitări doamnelor de la recepție pentru amabilitate și implicare.
  Trandafir V.
 • Am venit fără programare, pentru că aveam o urgență stomatologică, aveam nevoie de o extracție. Domnul doctor Burlacu Alex ne-a primit fără să stea pe gânduri. Un om cu mâini de aur (ca să spun așa).
  Mulțumim pentru tot!
  Stoica M.

05.04.2013

 • Mă numesc Ursan Tudora și vin de mult timp la această clinică. Sunt foarte mulțumită de tot personalul din clinică. Mulțumesc tuturor medicilor care m-au consultat și sunt foarte recunoscătoare pentru cum am fost tratată în clinica.
  Cu mulțumiri!
 • Am fost pacienta clinicii de Sănătate ”Sfântul Nectarie” la stomatologie. Sunt foarte mulțumită de tot personalul.
  Vă mulțumesc tuturor!
  Abraham Elena

31.03.2023

 • Am avut o programare la dermatologie și am observat cu plăcere amabilitatea personalului, respectarea orelor de programare și curățenia impecabilă din clinică.
  Cu mulțumiri,
  Irina Meila

29.03.2023

 • Am primit multă înțelegere din partea personalului medical și de la recepție din Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”. De asemenea, mi s-a decontat lucrarea dentară prin CASMB și m-am simțit bucuroasă pentru ajutorul pe care l-am primit în această unitate medicală.
  Vă mulțumesc!
  Cu respect, Cătălin Stelian.

28.03.2023

 • Un serviciu exact ”ca în afară”. Totul este la standarde, cu oameni profesioniști și înclinați spre pacient. Vă mulțumesc pentru tot ajutorul și recomand tuturor prietenilor să apeleze la serviciile mediale ale clinicii dumneavoastră!
  Cu mulțumiri,
  Alexandru Milcă

24.03.2023

 • Mulțumesc medicilor care m-au consultat la dermatologie și ortopedie și personalului de la recepție.
  Cu respect pentru întreg personalul clinicii,
  Penciu

23.03.2023

 • Mulțumesc domnului doctor Ștefan Marian, un profesionist deosebit care mi-a fost alături în momente critice, mi-a tratat cauza, și efectul a fost spectaculos. Am adus pe lume o fetiță pe care am așteptat-o cu mare drag. Astăzi are 18 ani, o minune de copil de care sunt foarte mandră. Se numește Daria Ștefania. ”Daria” de la ”dar” iar Ștefania am împrumutat numele domnului doctor Ștefan.Tot respectul pentru devotamentul cu care este alături de noi în momentele grele dar și de bucurie. Am revenit cu drag pentru consult, încredere și siguranță!
  Cu tot respectul pentru dumneavoastră, domnule doctor!
  Matei Nicoleta Maria

15.03.2023

 • Am beneficiat azi de consultație la recuperare medicală la doamna doctor ojan Nida. Am fost impresionată de atenția oferită la consultație, amabilitatea și profesionalismul doamnei doctor. Mulțumesc pentru asemenea specialițti. Multe mulțumiri pentru tot personalul.
  Vă mulțumesc,
  Mariana Adriana Mihalache

10.03.2023

 • Am fost pentru prima dată la dumneavoastră în centru și începând de la recepție am fost foarte încântată de cum am fost tratată. Am făcut recuperare fizică, când am venit eram alt om, deabia mișcam piciorul și la plecare eram ca un fulg. Felicitări pentru întreg corpul medical! Doamna doctor Cojan este o minune de om și o luptătoare! Mai revin!
  Vă mulțumesc,
  Donea Maria

06.03.2023

 • Am venit de mai multe ori și am fost foarte mulțumită de fetele de la recepție .
  Panainte Maria
 • Clinică excepțională cu angajați model. Recepția impecabilă și prezentă. Curățenie axcelentă, medici empatici și bine pregătiți.
  Anonim

01.03.2023

 • Sunt foarte mulțumit de serviciile domnului doctor dermatolog Ionel Toropoc și de serviciile oferite de clinică.
  Cojocaru Sanda

20.02.2023

 • Îi mulțumesc mult domnului doctor Toropoc Ionel. Profesionist, empatic, tonic, pleci cu moralul refăcut din cabinetul domniei sale.
  Cu mulțumiri și respect,
  Mariana Adriana Mihalache

10.02.2023

 • Recomand clinica de Sănătate „Sfântul Nectarie” și pe doamna doctor stomatolog Sorica Corina. Sunt foarte încântată de felul dumneaei de a lucra și comunica cu pacientul. Am recomandat cunoscuților și sunt mulțumită că au beneficiat și alte persoane de serviciile medicale ale clinicii. Este o clinică cu multe specialități și cu prețuri accesibile!
  Vă mulțumesc,
  Vătafu Daniela

07.02.2023

 • Am fost la consultație în clinică la chirurgie generală și am fost consultată de domnul doctor Smaranda Cristian Alexandru. Este un specialist foarte bun și un medic empatic cu care poți discuta despre problemele pe care le ai și se găsește și o rezolvare.
  Recomand atât clinica cât și pe medicul Smaranda Cristian Alexandru.
  Ghica Iuliana

27.01.2023

 • Recomand cu căldură pe domnul doctor Ștefan Marian. Este un specialist excepțional și un om bun, merită tot respectul iar noi, pacienții trebuie să avem răbdare pentru a ne consulta pe fiecare. Clinica este curată, atmosfera plăcută, personalul colaborează foarte bine cu pacienții.
  Recomand!
  Stanciu Nela
 • Recomand cu căldură acest centru de sănătate care este curat, frumos și dotat corespunzător! Personalul colaborează plăcut cu pacienții.
  Drăgoi Ana

25.01.2023

 • Sunt foarte mulțumită de amabilitatea personalului de la recepție, curățenia și întreg aspectul clinicii și al personalului.
  Vă mulțumesc pentru serviciile dumneavoastră!
  Sard Corina
 • Sunt pacienta domnului doctor Niță Adrian și apreciez foarte mult profesionalismul dumnealui, răbdarea, eleganța și curățenia cabinetului. De asemenea, apreciez operativitatea personalului de la recepție. Sunt foarte mulțumită de felul cum am fost tratată.
  Vă mulțumesc!
  Semnătură indescifrabilă

20.01.2023

 • Sunt pacienta domnului doctor Niță Andrei Valentin și sunt foarte mulțumită de serviciile medicale oferite. Mulțumesc întregului personal din Clinica ”Sfântul Nectarie” pentru profesionalism și condițiile oferite.
  Cu mulțumiri,
  Anghel Floarea
 • Astăzi am terminat cele 10 zile de fizioterapie, masaj și kineto. Mulțumesc că existați, mulțumesc doamnei doctor, mulțumesc personalului impecabil și respectuos!
  Felicitări!
  Gheorghe Anica
 • Medicul de familie ne-a recomandat atât nouă, adulților, cât și celor doi copii 10 zile de salino-terapie. Primele efecte s-au simțit chiar din a treia zi, atât la adulți, cât și la copii. Nasul nu mai este congestionat și respirăm mult mai bine. Centrul în sine este modern și curat, salina este frumos amenajată și terapia pentru noi a fost foarte eficientă.
  Mulțumim personalului foarte amabil și răbdător.
  Cristina Mihai

15.12.2022

 • Sunt foarte mulțumită de interacțiunea cu domnul doctor Ștefan Marian. Are tot respectul meu pentru munca sa, pe care o face cu foarte mare simț de răspundere și dragoste. Mai mult, aș vrea să precizez că Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie” este o clinică foarte curată!
  Cu stimă!

13.12.2022

 • În calitate de pacient al domnului doctor Mihai Vizuroiu, vreau să îl felicit pentru înaltul său profesionalism. A trecut deja ceva timp ce când i-am devenit pacient la Clinica de Sănătate „Sfântul Nectarie”. Ce apreciez la domnia sa:
  ● tratament adaptat necesităților pacientului, stabilit de comun acord și cu acordul informat al pacientului;
  ● aplicarea pedagogică, asistând la explicații medicale oferite altor colegi atunci când eu eram pacientul în cabinet.

  Mult succes în activitate!
 • Mă numesc Ciochina Gheorghe, sunt pacientul Clinicii de mult timp și am beneficiat de serviciile dumneavoastră de neurologie, analize, gastro, chirurgie, psihiatrie. Drept pentru care, pe această cale, mulțumesc întregului personal medical pentru seriozitate și profesionalism, atenția și dragostea de care dau dovadă în tratarea pacienților, cât și personalului de întreținere pentru conștiinciozitate de care dau dovadă.
  Vă urez „la mulți ani”, sănătate și dragoste în activitatea dumneavoastră pentru sănătatea noastră!
 • Sunt foarte mulțumită de toate serviciile clinicii. Am fost la stomatologie, cardiologie, oftalmologie și, în mod deosebit, recuperare medicală. Toate procedurile au fost executate ireproșabil de către personalul bine pregătit, presionist și atent cu pacienții.
  Cu mulțumiri,
  Epuraru Maria
 • Mă numesc Luca Mihai și beneficiez de servicile de recuperare medicală. Doamna doctor Cojan Nida este o profesionistă de excepție, un medic desăvârșit, care urmărește cu atenție procesul de recuperare - ceea ce este rar întâlnit. Întreg personalul de la recuperare este bine pregătit și cunosc la perfecție procedurile care se potrivesc fiecărui pacient. Am rămas plăcut impresionată și nu credeam că se mai găsesc astfel de oameni, astăzi.
  Mulțumesc că existați!

09.12.2022

 • Mă numesc Turmac Zaharina. Sunt foarte mulțumită de întregul colectiv. Sunt foarte mulțumită de serviciile medicale din clinică, în special cele stomatologice, în cabinetul doctorului Niță.
  Mulțumesc și felicitări pentru serviciile acordate!

24.11.2022

 • Mulțumesc mult pentru calitatea servicilor dar și pentru promptitudine. Felicitări întregului colectiv de la salină, acolo unde eu am beneficiat de toate serviciile medicale pentru o perioadă de zece zile.
  - Șerban Carmen

17.11.2022

 • Domnul doctor Ștefan Marian este un profesionist desăvârșit, empatic, amabil. Recepția excepțională!
  - Niculae Daniela
 • Doamna doctor Mateescu Gabriela Adriana este un medic excepțional, care își face meseria foarte bine. A avut grijă ca fiica mea să se vindece de fiecare dată. Vin mereu cu drag la acest Centru, fetele de la recepție sunt de nota 10, iar serviciile cu plată au prețuri foarte bune!
  - Danciu Adriana Ionela
 • Domnul doctor Ștefan Marian este excepțional din toate punctele de vedere.
  - Ocu Monica
 • Un Centru foarte drăguț, cu angajați de nota 10! Sunt foarte mulțumit de servicii!
  O zi frumoasă tuturor!
  - Iacobescu Lucian

14.11.2022

 • Mulțumesc echipei de la recuperare medicală care m-a ajutat, împreună cu doamna doctor Cojan, un medic profesionist și înțelegător.
  - Dîcă Monica
 • Mă rog bunului Dumnezeu să-i dea sănătatea celui sau celor care au contribuit la amenajarea acestui Centru de Sănătate („Sfântul Nectarie”), unde avem posibilitatea să ne tratăm civilizat. Totodată aduc mulțumiri personalului, începând cu recepția, medici de foarte mult profesionalism și empatie: Cojan, Dinu, Anghel, Oprea, cărora le mulțumesc foarte mult!
  Cu deosebită considerație,
  - Diaconu Titu

11.11.2022

 • Recomand Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”, unde echipa este dedicată pacienților. Eu sunt pacientă aici de doi ani și sunt foarte mulțumită de toate consultațiile făcute până acum. Mulțumesc colectivului pentru grija pentru pacienți!
  Cu respect și cu mare drag, tuturor!
  - Toma Elena
 • Subsemnata Cîmpulungeanu Nela, în calitate de pacientă, mă declar mulțumită de personalul de la recepție și cel medical. Eu vin la endocrinologie, unde domnul doctor își dă mereu interesul să fiu într-o stare mai bună.
  Mulțumiri tuturor și felicitări!

10.11.2022

 • În calitate de pacient al Centrului de Sănătate „Sfântul Nectarie”, îmi exprim aprecierea pentru întreg personalul Clinicii - atât cel auxiliar, cât și cel medical, unde am interacționat cu secția dermatologie, dr. Dacios Alexndra.
  Tuturor mulțumiri și felicitări!
  - Trandafir Remus
 • Sunt pacienta Clinicii „Sfântul Nectarie” la recuperare medicală. Aveți o echipă foarte bine pregătită, foarte primitoare și sociabilă.
  Felicitări, aveți tot respectul!
  Mulțumesc!

09.11.2022

 • Mă numesc Enache Claudia Mariana, sunt pacienta Clinicii „Sfântul Nectarie” la ortopedie, dermatologie. Am fost și la stomatologie, unde m-a tratat domnul doctor Niță, care a fost extrem de amabil.
  Super consultație, o să revin cu drag.
  Mulțumesc întregii echipe!
 • Mă numesc Tudor Ioana Mariana și am fost la cabinetul de stomatologie la domnul doctor Niță Andrei, unde programarea a decurs cum trebuie. Tot personalul și toți medicii au fost foarte buni și amabili.
  Vă mulțumesc frumos!
 • Mulțumesc domnului doctor Mihalca Radu, medic specialist endocrinolog, și domnului Țoropoc Ionel, medic dermatolog, care au fost extrem de amabili și binevoitori. Contează foarte mult felul în care ești tratat și atenția care îți este dată atunci când ai o problemă de sănătate.
  - Alexandra Ioan
 • Sunt profund impresionată de bunăvoința personalului de la recepție, de promptitudinea cu care mi-a fost rezolvată problema, La fel, la gastroenterologie am fost primită cu multă competență și bunăvoință.
  Vă mulțumesc tuturor și vă doresc succes în tot!
  - Viorica Stoica

08.11.2022

 • Mă numesc Franc Andreea și am avut programare la ginecologie. Domnul doctor este de nota 1000+, iar doamnele de la recepție sunt foarte primitoare și amabile.
  Am să revin cu plăcere și pentru alte programări.

31.10.2022

 • Vă mulțumesc pentru serviciile dumneavoastră! Doamna Felicia de la recepție a fost foarte drăguță cu programarea. Am fost super încântată de cabinetul de cardiologie și ortopedie. Domnii doctori sunt foarte de treabă, domnii doctori putând să discute deschis cu pacienții.
  Felicitări personalului medical și asistenților!
  Florescu Anișoara

25.10.2022

 • În urma consultului efectuat de către domnul doctor ginecolog Ștefan Marian, pot spune cu mulțumire că serviciile tuturor angajaților din cadrul Centrului de Sănătate „Sf. Nectarie” sunt la standarde ridicate, așa cum trebuie să fie în orice țară din Uniunea Europeană.
  Voi reveni cu drag,
  Popa Mirela Alina
 • Serviciul de gastro-enterologie, deosebit. Doctorul Dinu este un doctor cu o fire caldă, plăcută, prietenoasă, fiind un bun profesionist.
  Felicitări echipei, servicii exemplare!
  Popa Maria
 • Atmosfera deosebit de caldă și plăcută din această clinică te întâmpină încă de la intrare. Este un mediu prietenos, întregul personal fiind extrem de prietenos și amabil. Te bucuri de un sentiment de reală colaborare și încredere. Bravo echipei manageriale, felicitări întregului colectiv medical!
  Mult succes în ceea ce faceți,
  Dochițu Mihaela
 • În urma unui accident de mașină, pe trecerea de pietoni, fiul meu a suferit un traumatism, motiv pentru care am venit la Centrul „Sf. Nectarie”. Suntem mulțumiți de tot staff-ul, confortul actual și modalitatea ospitalieră de a comunica cu pacienții.
  Mulțumesc și recomand și altor pacienți să vină la această clinică!
  Rizea Victor

24.10.2022

 • Am fost la Clinica „Sf. Nectarie” și mi-a plăcut foarte mult, arată frumos și este curățenie. Tot personalul este foarte drăguț. Mulțumesc domnului doctor Andrei Niță, care mi-a făcut o lucrare bună, de care sunt mulțumită. Am mai fost și la medicină interne și voi reveni cu drag!
  Mulțumesc,
  Anghel Floarea
 • Doctorul Ștefan Marian este un doctor de care România are mare nevoie, cu foarte mare răbdare și experiență.
  Stana Gabriela
 • Îi mulțumesc doctorului Ștefan Marian pentru tot ajutorul acordat. Este un doctor excepțional și îi urez, în continuare, multă sănătate!
  Cu drag,
  Ghiță Liliana
 • Doctorul Ștefan Marin are o fire care dă întotdeauna curaj pacientului. Profesionalismul și răbdarea cu care tratează fiecare pacientă sunt dovezi ale unui medic excepțional, calitate pe care o dobândești cu experiență.
 • Vă mulțumesc pentru serviciile acordate. Aveți cei mai buni doctori, pe care îi recomand cu drag.
  Dorobanțu Iuliana

21.10.2022

 • Țin să vă mulțumesc pentru grija cu care m-ați consultat și ultima oară. Sfaturile dumneavoastră mi-au fost de mare folos.
  Vă mulțumesc pentru serviciile profesioniste,
  Duțu Dan Cristian
 • Vă mulțumesc pentru serviciile asigurate de clinică, în mod special doamnei dr. Alina Anghel.
  Mulțumesc,
  Cicoroveanu Vasile

19.10.2022

 • Vă mulțumim pentru promptitudine și medicii dedicați din acestă clinică. Sunt foarte mulțumit și sper să aveți parte de mult succes - și, dacă se poate, cât mai multe secții de specialitate.
  Succes,
  Boian Aurel Toader

03.10. 2022

 • Mă numesc Gușe Elena. Am fost consultată la cabinetul de chirurgie generală de doamna doctor Geambașu. Am fost profund impresionată de competența profesională, de empatia dintre pacienți și doctor, de omenia de care dau dovadă. Voi reveni cu încredere.
 • Mă numesc Badea Vasilica am fost pentru prima oară în clinică dar am fost profund impresionată de curățenia din clinică, promptitudinea și seriozitatea personalului medical și cel de la recepție. Recomand cu drag clinica clinica pentru toate afecțiunile. Cuvinte de lauda la adresa întregului personal! Voi reveni cu drag!

25.09.2022

 • Mă numesc Adina și sunt foarte mulțumită de serviciile Centrului de Sănătate ”Sfântul Nectarie”. Apreciez totul la superlativ. Asistentele, fetele de la recepție de nota 1000. Recomand salina, după 14 zile de terapie se văd diferențele.
  Mulțumesc,
  Adina

20.09.2022

 • Mă numesc Ciudatu Rodica și doresc să semnalez faptul că am întâlnit oameni extraordinari la Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”. Doamna doctor Cojan Nida, un om foarte bun cu o echipă excelentă, formată din: Cristina, Laura, George, Flory, Iustina, Ioana care fac o treabă foarte bună. Le mulțumesc tuturor foarte mult!
  Mulțumesc,
  Ciudatu Rodica

19.09.2022

 • Mă numesc Ioana Cismaru și sunt foarte mulțumită de această clinică. Personalul foarte drăguț și amabil. Sunt pacienta domnului doctor Bogdan Istrate la diabetologie. Sunt foarte mulțumită de profesionalismul și amabilitatea dânsului. Recomand cu căldură această clinică și medicul Bogdan Istrate.
  Mulțumesc,
  Ioana Cismaru

15.09.2022

 • Recomand Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”! Am avut o experință pozitivă atât la cardiologie cât și la endocrinologie. Întreg personalul este atent și bine pregătit. Mulțumesc doamnei doctor Ursu Georgeta și Radu Mihalca.
  Mulțumesc,
  Minea Alexandra

07.09.2022

 • Doamna doctor Anghel Elena și asistenta = consultație de nota 10!
  Antonescu Rodica

02.09.2022

 • Mă numesc Stan Valentin – Tomescu și doresc să-mi exprim totala recunoștință pentru întregul personal medical de la cabinetul de fizioterapie și recuperare medicală pentru grijă . Mulțumesc pentru ședințele de masaj doamnei Bololoi Laura și pentru grija cu care am fost tratat pe parcursul celor zece zile de tratament.Multă recunoștință doamnei doctor Cojan Nida.

01.09.2022

 • Mă numesc Beju Angela Elena și frecventez de mai mult de un an acest centru de sănătate ” Sfântul Nectarie”. Vreau să menționez că sunt extrem de mulțumită de serviciile de aici, începând cu fetele de la recepție care sunt extrem de servisbile și săritoare și continuând cu medicii specialiști. Mulțumesc doamnei Felicia de la recepție care m-a servit întotdeauna rapid și mi-a acordat un real ajutor în ceea ce privește recuperarea mea. Menționez că nu eu am rugat-o, ea a observat cât de greu mă mișcam și m-a ajutat. Pe această cale îi mulțumesc din suflet. Mulțumesc de asemeni, doamnei doctor Olga Oprea de la interne care se ocupă atent de pacienți și recomandările dumneaei au fost de un real folos. Îi sunt foarte recunoscătoare domnului doctor Țoropoc care m- a salvat de un cancer de piele în stare incipientă. Pentru că sunt foarte mulțumită de întreg personalul de aici m-am mutat cu toate tratamentele aici. Recomand cu încredere acest centru medical tuturor celor care vor să aibă o bună sănătate. Personalul este foarte bine pregătit profesional și cu foarte multă grijă pentru pacienți.
  Cu mulțumiri,
  Beju Angela Elena

30.08.2022

 • Mă numesc Rafailă Raluca sunt foarte mulțumită de calitatea serviciilor medicale la stomatologie, fetele de la recepție sunt foarte amabile și clinica este foarte curată.
  Mulțumesc,
  Rafailă Raluca
 • Sunt pentru prima oară în această instituție și sunt foarte mulțumită de serviciile personalului medical. Areciez devotamentul și empatia față de pacienți. Am făcut recuperare medicală, sunt foarte bine, mă simt foarte bine. Am fost plăcut surprinsă de curățenia din această clinică.
  Mulțumesc,
  Aldescu Victoria

28.08.2022

 • Sunt pacienta Domnului doctor Ștefan Marian de opt ani. Am născut cu dumnealui trei băieți frumoși. Este cel mai bun și mișto medic. Am adus la dumnealui toate prietenele pe care le-a făcut bine. Vă mulțumesc domnule doctor că existați. Voi veni pe capul dumneavoastră în fiecare an și ori de câte ori voi avea nevoie pentru mine și pentru toate prietenele mele.
  Mulțumesc frumos pentru tot.
  (Veitcu) Semnătură indescifrabilă

25.08.2022

 • Vin în această policlinică doar de câteva luni și sunt foarte mulțumită. Sunteți foarte bine din toate punctele de vedere.
  Fără semnătură
 • Vin regulat la această policlinică de 3 ani. Sunt foarte mulțimită de serviciile oferite și de amabilitatea fetelor de la recepție, care sunt foarte drăguțe și serviabile. Mulțumesc doamnei doctor Nida care m- a ajutat foarte mult în problemele de sănătate pe care le am, de aceea voi veni în continuare pentru tratament.
  Vă mulțumesc,
  Semnătură indescifrabilă

23.08.2022

 • Vin în această policlinică de 2 ani și sunt foarte mulțumită de tot colectivul acestei policlinici, începând de la recepție și până la medici. În ultimul rând îi mulțumesc domnului doctor Niță Andrei de la stomatologie. Îi mulțumesc domnului doctor stomatolog Niță Andrei la care mi-am făcut lucrarea stomatologică și m-am simțit foarte bine din primul moment. Mulțumesc cu această ocazie și doamnei doctor Anghel Alina care urmărește glaucomul pe care-l am și întregului personal.
  Multă sănătate,
  Ciocoiu Ioana

22.08.2022

 • Mulțumesc mult personalului din această unitate medicală, doamnelor de la recepție și domnului doctor Niță Andrei care a fost foarte amabil.
  Gurica

12.08.2022

 • Sunt foarte mulțumită de această Clinică. Este un mediu curat, personalul amabil și serviabil. Sunt pacienta domnului doctor Mihalca Radu care este un doctor competent.

11.08.2022

 • Sunt pacienta clinicii de 2 ani și sunt foarte mulțumită. Personalul medical este foarte amabil și-ți vorbește pe înțelesul tău.
  Multă sănătate!
  M.Bădăun

08.08.2022

 • De la sosirea în Centru începând cu personalul de la recepție continuând cu asistenții medicali și medici au un comportament foarte binevoitor cu pacienții. Doar timpul consultației este cam scurt.
  Mușat N.

   

27.07.2022

 • Suntem paciente de doi la fizioterapie. Mihăilă Liliana și Oprea Ioana, mama mea. Apreciem în mod deosebit profesionalismul, atenția acordată pacientului în această unitate medicală. Curățenia și amabilitatea personalului de la recepție, sunt de asemenea, de nota 10.

20.07.2022

 • Mă numesc Sav Maria și din 2018 am descoperit Centrul de Sănptate „Sfântul Nectarie”, un loc minunat unde profesionalismul își dă mâna cu omenia. Centrul este primitor și de la programări până la intrarea în cabinet ești tratat cu omenie și explicații pentru orice nelămurire. În 2022, având probleme gstroenterologice am fost la domnul doctor Dinu Marian și sunt foarte mulțumită de felul în care mi-a prezentat procedurile pentru endoscopie și colonoscopie, totul a decurs foarte bine.
  Felicitări echipei dumnealui!

18.07.2022

 • Mulțumesc pentru sprijin și ajutor. Această clinică și personalul sunt de mare ajutor și sprijin pentru bolnavi. Mulțumesc,
  Mihăilescu Gheorghe
 • Mă numesc Vulcan Rain, am efectuat consultații stomatologice la domnul Niță Valentin și mă declar mulțumit de seriozitate și profesionalism. Clinica foarte curată și personalul de la recepție extrem de sensibil.

15.07.2022

 • Recomand cu multă căldură celor care au nevoie de tratament această clinică , unde veți găsi un personal bine pregătit și unde veți fi primiți așa cum se cuvine. Vă dăm din suflet cinci stele!
  Eugen Daniel Popescu

12.07.2022

 • Recomand tuturor celor ce au nevoie de servicii medicale de pneumologie, pe doamna doctor Ali Cranță, la Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”. Este un om deosebit, profesionistă, este ce ne trebuie la ora actuală. Recomand încă o dată cu căldură serviciile medicale ale acestei clinici și ale doamnei doctor. Vă mulțumesc,
  Semnătură indescifrabilă

11.07.2022

 • Recomand cu căldură această clinică. Vin cu nepotul la recuperare medicală. Personalul este foarte profesionist.
  Bechesu Jani

07.07.2022

 • Am fost la doamna doctor Alexandra Dumitrescu. Deosebit de atentă, caldă și cu răspuns la întrebările mele.Recomand cu multă căldură. Vă mulțumesc,
  Liliana Tudor

06.07.2022

 • Recomand clinica deoarece este cea mai bună și sunt foarte mulțumită de doamna doctor Alexandra Dacios Dumitrescu. Vă mulțumesc,
  Bolboceanu Maria

05.07.2022

 • Recomand cu căldură această clinică . Personalul este deosebit, pregătit profesional și cu caractere deosebite. Sunt foarte mulțumită de domnul doctor Ștefan Marian, o persoană de excepție în adevăratul sens al cuvântului. În clinică este o atmosferă plăcută, o curățenie impecabilă, desăvârșită. Nu am crezut că voi găsi o clinică ca în afară, în țara mea, dar surpriză, chiar se poate. Vă mulțumesc pentru tot,
  Steluța Indache

20.06.2022

 • Medic fiind, pot să afirm că am dat de o clinică foarte curată. Serviciul personalului este foarte prompt, cu blândețe, multă înțelegere și multă afecțiune pentru pacienți. Serviciul medical este ireproșabil. M-a examinat domnul doctor Radu Mihalcă. L- am cunoscut acum 4 ani. Domn a fost și domn a rămas.
  Cu afecțiune,
  Vostinar Violeta

   

17.06.2022

 • Sunt Pleșcan Maria Mădălina și vreau să spun că sunt foarte mulțumită de domnul doctor Ștefan Marian, care este foarte bun profesional. Îl recomand pe domnul doctor.
  Cu respect,
  Pleșcan Maria Mădălina
 • Sunt Dobriță Rita și sunt foarte mulțumită de domnul doctor Ștefan Marian și îl recomand cu toată încrederea. Apreciez profesionalismul, amabilitatea și umorul dumnealui.
  Cu respect,
  Dobrică Rita

10.06.2022

 • Mă numesc Vărzaru Alina – Iulia și sunt foarte mulțumită de doamna doctor stomatolog Sorica care este foarte bună și am încredere în dânsa. Am recomandat-o prietenilor mei și familiei. Toți au fost foarte mulțumiți de rezultate, ca și mine.
  Cu respect,
  Vărzaru Alina – Iulia

09.06.2022

 • Sunt Mihaela și am venit la doamna doctor Alexandra Vlad, un medic care știe foarte bine să explice pacienților problemele pe înțelesul fiecăruia și cu foarte multă empatie și pozitivitate. Clinica este foarte curată și are angajați devotați și săritori la nevoie. Nu am nimic de reproșat acestei clinici.
  Vă mulțumesc,
  Mihaela

08.06.2022

 • Mă numesc Sima Maria sunt mulțumită de această policlinică și de medicii care sunt aici și îi ascultă pe pacienți și se ocupă de fiecare cu multă răbdare. Policlinica este foarte curată și îngrijită.
  Cu stimă,
  Sima Maria

03.06.2022

 • Sunt Dudu Maria Manuela, sunt foarte mulțumită de felul cum au decurs cele două consultații cu dna. Dr. Cojan Nida. De asemenea, de domnul Dan de la fizioterapie și domnul George de la kinetoterapie. Au mâini de aur, jos pălăria. Să nu uit de domnul Dragoș de la fizioterapie, de asemenea foarte bun profesionist. În ceea ce privește curățenia, atât grupurile sanitare cât și cabinetele, totul este foarte ok.
  Cu mulțumiri,
  Dudu Maria – Manuela

30.05.2022

 • Sunt Zote Ioan și sunt pacientul clinicii și în special al domnului doctot Dinu Marian. Sunt foarte mulțumit de serviciile oferite.
  Cu respect și mulțumiri față de tot colectivul!
 • Sunt pacientul domnului doctor Dinu Silviu Marian. Sunt foarte încântat de serviciile Centrului de Sănătate „Sfântul Nectarie”, de implicarea totală a domnului doctor Dinu, și de ajutorul pe care îl oferă pacientului, seriozitate, implicareși devotament. Și , desigur, sunt încântat și de amabilitatea și implicarea angajatelor clinicii de la recepție.
  Cu respect și mulțumiri,
  Alex Miscencu
 • Sunt Vasile George și apreciez foarte mult clinica cât și pe doamna doctor Menu Adina.
  Vă mulțumesc!
  Vasile George

20.05.2022

 • Mă numesc Banlu Viorica și sunt mulțumită de tot colectivul de la Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”. Am venit în baston și acum sunt foaret bine. Mulțumesc doamnei doctor Nida Cojan și întregii echipe de la recuperare. Toată echipa este de nota 10.
  Vă mulțumesc!
 • Sunt pentru prima oară în Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”. Sunt foarte încântată încă de la primire( recepție) și de modul în care sunt sprijiniți, li se vorbește și sunt tratați pacienții.
  Felicitări tuturor doctorilor și angajaților de aici! O echipă de nota 10!
  Constantin Valentina

19.05.2022

 • Îl apreciez foarte mult pe domnul doctor Ștefan Marian, medic ginecolog, profesionist, un om bun, calm. Clinica foarte ok!
  Damian Mădălina

   

13.05.2022

 • Mă numesc Mihai Petruța și sunt pacientă în Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”. Sunt foarte mulțumită de toate tratamentele pe care le-am făcut în clinică pentru sănătatea mea. Colectivul de la recuperare este foarte draguț, amabil și revin cu drag oricând.
  Vă mulțumesc!
 • Mă numesc Ionescu Adelina. Atât eu cât și soțul și copiii beneficiem de servicii medicale și tratatamente în Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”. Suntem foarte mulțumiți de Intreg colectivul medical.
  Mulțumim întregii echipe!
 • Mă numesc Radu Maria Magdalena și sunt pacienta domnului doctor Ștefan Marian. Sunt pacienta dânsului 20 de ani.
  Este un medic foarte bine pregătit profesional, iar ca om este deosebit. Are putere și răbdare multă pentru fiecare pacient.
  Recomand cu căldură serviciile dumnealui.

10.05.2022

 • Mă numesc Radu Rodica și de astăzi sunt din nou fericită. Acest lucru i se datorează domnului doctor Niță Andrei care mi-a făcut o lucrare dentară foarte frumoasă la Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”. Sunt foarte mulțumită de cum arată lucrarea și toate procedurile s-au făcut fără durere. De asemenea, toate celelalte aspecte legate de amabilitatea personalului, curățenia, costurile accesibile au fost la standard înalte.
  Recomand Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie” pentru serviciile stomatologice și mulțumesc încă o dată pentru tot suportul acordat.
  Cu stimă, Radu Rodica
 • Mă numesc Bulgaru Elena și astăzi am fost la un consult la O.R.L la doamna doctor Elena Anghel care m-a ajutat foarte mult cu sfaturile pe care mi le-a dat. Nici un medic până acum nu a arătat atâta atenție și nu mi-a explicat toate aspectele. Doamna doctor este foarte amabilă și ascultă cu înțelegere pacientul, motiv pentru care îi mulțumesc din suflet.
  Cu toată stima și tot respectful din partea unui pacient care pleacă cu gânduri bune din Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”.
  Puține cuvinte, multe gânduri pline de mulțumire.
  Cu stimă!
 • Cu aleasă mulțumire din partea unui pacient care a fost consultat în cabinetul de pneumologie.
  Cu respect!

05.05.2022

 • Recomand cu căldură tuturor pacienților acest „colt de rai”. Mulțumesc personalului pentru amabilitate și professionalism..
  În ceea ce privește pe domnul doctor Ștefan Marian, un om de mare caracter, unn profesionist desăvârșit, te întâmpină cu mare căldură și cuvinte minunate. Sunt operate de dumnealui, pot să spun că mi-a salvat viața.
  Felicitări pentru atitudinea impecabilă, pentru căldura cu care suntem primiți în acest centru. Nu în ultimul rând, felicitări pentru curățenia impecabilă din această unitate. Vă mulțumesc tuturor cu căldură și recunoștință.
  „O moldoveancă”

02.05.2022

 • Numele meu este Nicoleta Ene. Am aflat de Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie” din online, am făcut o programare pe online, am fost sunată foarte repede, nu au fost tegiversări. Acest lucru mi-a fost de mare ajutor.
  Domnul doctor Niță Andrei are foarte multă răbdare în a da explicații, lucrează foarte atent și „ușor”.
  Doamnele de la recepție foarte drăguțe și atente.
  Vă mulțumesc tuturor!
  Anonim

29.04.2022

 • Mă numesc Mustețea Elena. Locuiesc în apropierea clinicii, fapt pentru care am hotărât să apelez la serviciile medicale din Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”. Sunt mulțumită de serviciile medicale oferite, de comportamentul mediciilor și asitentelor medicale și nu în ultimul rând de curățenia din clinică și de amabilitatea doamnelor de la recepție.
  Vă mulțumesc!
  Anonim

27.04.2022

 • De când venim la Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie” și suntem foarte mulțumiți de tot personalul, doamnele de la recepție, medici, echipa de la recuperare, toți sunt minunați atât în comportament cât și în professionalism. In acest centru se tratează toată familia mea, inclusiv fetița de 4 ani și suntem încântați.
  Vă mulțmim pentru ceea ce faceți și pentru tot devotamentul.
  Botea Any

20.04.2022

 • Intrând în acest centru am găsit doar persoane disponibile să ne ajute cu tot ce avem nevoie cu mult professionalism.
  Vă mulțumesc!
  Gheorghe Elena
 • Multe mulțumiri domnului doctor Niță Andrei, pentru profesionalismul în realizarea lucrărilor și răbdarea pe care o arată față de pacienți. Mulțumesc domnului doctor și pentru sprijinul acordat pentru plata lucrării mele și îî doresc mulți ani cu sănătate și success în viață!
  De asemenea, multe mulțumiri și personalului auxiliar pentru amabilitatea de care au dat dovadă.
  Jusniolea Maria

19.04.2022

 • Mulțumesc din suflet medicilor din Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie” pentru interesul și bunătatea pe care o arată față de pacienți.
  Le doresc mult success și multă sănătate!
  Anonim
 • Am fost la consultație la urologie la domnul doctor Andrei Ene. Sunt impresionată și foarte mulțumită de modul cum am fost primită și îndrumată. Am beneficiat de investigații complete.
  Clinica este foarte curată și personalul foarte amabil și profesionist.
  Cu mulțumiri,
  Elena Constantinescu

15.04.2022

 • Mulțumiri doamnelor de la recepție pentru răbdarea deosebită și amabilitatea de care dau dovadă.
  Aprecieri deosebite echipei de la recuperare pentru profesionalism.
  Anonim
 • În câteva cuvinte spun că este prima policlinică în care serviciile, amabilitatea, curățenia, doctorii, asistentele sunt la nivel europen, poate chiar mai bine decât în multe spitale de stat sau private din România.
  Cu mulțumiri,
  Cozin Alexandru

14.04.2022

 • Multe mulțumiri doamnei doctor Oprea Olga pentru interesul și empatia pe care o are față de pacienți.
  Îi doresc să aibă mult succes în ceea ce face.
  Anonim

11.04.2022

 • Rog pe bunul Dumnezeu să ocrotească pe cel care a făurit acest stabiliment de sănătate, să ocrotească tot personalul, începând cu recepția și terminând cu cei care se ocupă de acest Centru.
  În ceea ce privește medicii le mulțumesc doamnei doctor Anghel – ORL, doamnei doctor Oprea – interne, doamnei doctor Cojan - recuperare medicală, doamnei doctor Anghel – oftalmologie.
  Anonim

08.04.2022

 • Sunt foarte mulțumită de toate serviciile Centrului de Sănătate „Sfântul Nectarie”. Personal de înaltă clasă! Mulțumesc pentru profesionalism, delicatețe, dedicație pentru meseria dânșilor, mai ales doamnei doctor Geambașu.
  Neagu
 • Mulțumesc domnului doctor Ștefan Marian! Un medic profesionist. Tot ce face, face cu dăruire. Sunt foarte mulțumită și eu și colega mea.
  Anonim

06.04.2022

 • De doi ani sunt pacienta doamnei doctor Sorica Corina la stomatoloie în Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”. Sunt foarte mulțumită de toate serviciile oferite de Centru și doamna doctor. Am găsit aici oameni respectuoși și o clinică curată și îngrijită. Mulțumesc întregului personal!
  Anonim
 • Mulțumită în totalitate: analize, consultații, medici. Voi reveni!
  Anonim
 • Mulțumesc pentru serviciile medicale de calitate!
  Florincescu D
 • Mulțumesc doamnei doctor Ali Cranță pentru profesionalismul de care a dat dovadă cât și personalului de la recepție.
  Anonim

15.03.2022

 • Am fost pacienta domnului doctor Niță Andrei Valentin. Am beneficiat de tratament stomatologic, proteză superioară, decontată de CNAS cu bilet de trimitere de la medicul de familie. Sunt pe deplin mulțumită de tratamentul și atenția acordată de medic și asistente.
  Vă mulțumesc pentru că domnul doctor Niță Andrei Valentin, împreună cu echipa medicală din Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”, mi-au redat starea de bine și de confort.
  Cu mulțumiri,
  Anghel Floarea

17.03.2022

 • Sunt foarte mulțumită de absolut tot personalul de la Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”. Am cuvinte de mulțumire și pentru personalul de la recepție (Felicia și Adriana).
  Despre medicii care m-au tratat, doamna doctor Ruxandra Geambașu - medic primar chirurgie generală - și Silviu Marian Dinu – medic specialist Gastroenterologie -, am doar cuvinte de mulțumire. Să fim sănătoși!
  Doamne ajută!
  Lungu Alexandra
 • Bună ziua!
  Am fost pacienta doamnei doctor Dacios Alexandra, medic dermatolog. Declar extrem de sincer că doamna doctor a dat dovadă de un professionalism ridicat.
  O recomand cu încredere și căldură!
  Mulțumiri și doamnei Veronica de la recepție!
  Mihaela Nae
 • De când intri în această clinică te simți binevenit. Doamnele de la receție îți oferă suport, curățenia este impecabilă, doamnele asistente sunt amabile, empatice, profesioniste. Medicii din din acest Centru sunt de un profesionalism ireproșabil.
  Vă mulțumesc pentru sprijinul acordat pentru recuperarea stării de sănătate.
  Cu deosebit respect,
  Bărcuța Florica
 • Toate aprecierile pentru profesionalismul medicilor și al cadrelor sanitare de la Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”, pentru modul în care se poartă cu pacienții.
  Aș rezuma: SOLICITUDINE + PROFESIONALISM.
  Aprecieri deosebite medicului stomatolog Niță Valentin, pentru profesionalim și dedicație în meserie, pentru demnitate și amabilitate!
  Cu respect deosebit,
  Roserterg

18.03.2022

 • Bună ziua! Doresc să îmi exprim aprecierea și recunoștiința pentru calitatea serviciilor oferite de Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”. Seriozitatea ridicată și condițiile de igienă m-au convins să renunț la teama de a vizita clinici.
  Sunt foarte mulțumit de acest Centru de sănătate și voi rămâne fidel serviciilor acestuia.
  Pacient la cabinetul de urologie și analize medicale.
  Cu toată stima,
  Savu
 • Sunt pacientă a Centrului de Sănătate „Sfântul Nectarie” de 2 ani. Dovada că am revenit după 1 an este faptul că am fost foarte plăcut impresionată de mai multe lucruri pe care țin să le menționez prin cele de mai jos:
  În primul rând amabilitatea și promptitudinea cu care ești întâmpinat la programări, atât telefonic cât și la ghișeu (doamna Cristina și doamna Veronica).
  Profesionalismul, răbdarea și atenția cu care ești consultat și-au spus cuvântul.
  Am venit pentru recuperare medicală la doamna doctor Cojan Nida și am întâlnit nu numai un medic, ci și un OM gata să-ți asculte durerile și să-ți recomande tratamentul de care ai nevoie pentru ați ameliora suferințele.
  Colectivul de asistenți merită toate laudele: profesioniști, atenți, respectuoși, amabili, capabili să creeze o atmosferă plăcută pe toată perioada desfășurării procedurilor.
  Cu calm, răbdare și bunăvoință (Dragoș, Dan, Valentin, George).
 • M-a impresionat în mod tare plăcut că în urma unui simplu „mulțumesc” ți se răspunde promt „cu drag”. Asta spune mult!!
  Și în ultimul rând: aduc laude personalului de serviciu care întreține acest spațiu de sănătate într-o curățenie exemplară. Totul strălucește, totul îți transmite o stare de bine și de siguranță.
  Felicitări!
  Cu mulțumiri,
  Mariana Tomescu
 • În urmă cu 2 ani am deschis ușa acestei clinici unde am fost întâmpinată de o persoană cu suflet bun și cald, Ioana de la recepție, care m-a încurajat să pășesc cu încredere și nu am fost dezamăgită.
  Tot în decursul celor 2 ani am trecut prin mai multe cabinete medicale: recuperare medicală, laborator, interne, ortopedie, endocrinologie, unde am întâlnit persoane înarmate cu multă răbdare și profesionalism cum ar fi: Dr. Cojan Nida, Oprea, Stan, Radu.
  Același lucru pot să spun și despre colectivul de la fizioterapie care mi-a lăsat o impresie plăcută.
  Popescu Maria

22.03.2022

 • Sunt pacienta domnului doctor Niță Andrei Valentin. Cu sinceritate vă spun că este un medic foarte bun. Toată echipa foarte bună!
  Chivu Ioana
 • Sunt pacienta Centrului de Sănătate „Sfântul Nectarie” de mai mulți ani. Am fost consultată de medici foarte buni la toate cabinetele unde am avut trimitere. Aș dori să beneficiez în continuare de consultații.
  Muțumesc,
  Sanda Florica
 • Sunt foarte mulțumită de consultațiile primite la mai multe specialități unde am fost pacientă în Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”. Doresc să rămân fidelă mulți ani clinicii dumneavoastră.
  Vă mulțumesc,
  Eremia Florica

24.03.2022

 • Sunt pacienta acestui Centru. Sunt foarte mulțumită de serviciile dumneavoastră. Mulțumesc doamnei doctor Oprea Olga.
  Vă mulțumesc!
 • Am venit la această clinică la stomatologie și m-am simțit minunat. Domnul doctor Niță Andrei a dat dovadă de profesionalism și multă tactică față de un pacient emotiv ca mine. Nu credeam că nu am dureri, ci doar emoții conform firii mele. Beneficiez de coplată cu Casa Națională de Asigurări, fapt ce mă avantajează din  plin. Voi recomanda și eu această clinică de unde plec foarte mulțumită.
  Apreciez și personalul de la recepție pentru că se comportă cu respect față de pacient.
  Îmi place clinica care este foarte curată și modernă.
  Cu mii de mulțumiri tuturor!
  Radu Rodica

25.03.2022

 • Sunt mama lui Denis, micuțul pacient al doamnei Amanda. Este o doamnă minunată, Denis așteaptă cu drag ziua când vine la kineto. Tot personalul este foarte drăguț și amabil. Am doar cuvinte de laudă. Cu siguranță vom mai reveni.
  Mult succes!
 • Sunt pacient la stomatologie și sunt foarte mulțumit de serviciile oferite de Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”.
 • Sunt pacienta doamnei doctor Cojan Nida și sunt foarte mulțumită de profesionalismul de care doamna doctor a dat dovadă la fiecare consultație. Voi rămâne fidelă acestui Centru, deoarece de fiecare dată când am venit la recuperare, am fost tratată cu deosebită atenție, iar tratamentul a avut efect de fiecare dată. Doamna Ioana și doamna Laura sunt foarte amabile și au dat întotdeauna dovadă de profesionalism.
  Stanciu Clara

28.03.2022

 • Sunt pacientul doamnei doctor Ursu Georgeta de mulți ani. În toată această perioadă am remarcat la dumneaei multe calități, dar în special profesionalismul, corectitudinea, umanismul.
  Datorită consultațiilor, tratamentului aplicat, starea de sănătate s-a îmbunătățit vizibil.
  Amancei Dinu

29.03.2022

 • Sunt pacientă a Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie” și sunt foarte mulțumită de serviciile dumneavoastră. Vă mulțumesc pentru tot!
  Tomescu Elena
 • Sunt pacienta a clinicii și sunt mulțumită de promptitudinea serviciilor și a domnilor doctori.

30.03.2022

 • Investigație ecografică profi, timp de așteptare mic, ambient plăcut!

31.03.2022

 • Sunt pacienta doamnei doctor Sorica Corina la stomatologie și sunt foarte mulțumită.
  Vă mulțumesc!
  Baltag Carmen
 • Sunt pacientă a Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie” și sunt mulțumită de serviciile oferite.
  Cu mulțumiri,
  Roșu Dorina
 • Tot respectul pentru domnul doctor Ștefan Marian. Sunt mulțumită de consultație și modul de explicare al diagnosticului.