Testimoniale

27.07.2022

 • Suntem paciente de doi la fizioterapie. Mihăilă Liliana și Oprea Ioana, mama mea. Apreciem în mod deosebit profesionalismul, atenția acordată pacientului în această unitate medicală. Curățenia și amabilitatea personalului de la recepție, sunt de asemenea, de nota 10.

20.07.2022

 • Mă numesc Sav Maria și din 2018 am descoperit Centrul de Sănptate „Sfântul Nectarie”, un loc minunat unde profesionalismul își dă mâna cu omenia. Centrul este primitor și de la programări până la intrarea în cabinet ești tratat cu omenie și explicații pentru orice nelămurire. În 2022, având probleme gstroenterologice am fost la domnul doctor Dinu Marian și sunt foarte mulțumită de felul în care mi-a prezentat procedurile pentru endoscopie și colonoscopie, totul a decurs foarte bine.
  Felicitări echipei dumnealui!

18.07.2022

 • Mulțumesc pentru sprijin și ajutor. Această clinică și personalul sunt de mare ajutor și sprijin pentru bolnavi. Mulțumesc,
  Mihăilescu Gheorghe
 • Mă numesc Vulcan Rain, am efectuat consultații stomatologice la domnul Niță Valentin și mă declar mulțumit de seriozitate și profesionalism. Clinica foarte curată și personalul de la recepție extrem de sensibil.

15.07.2022

 • Recomand cu multă căldură celor care au nevoie de tratament această clinică , unde veți găsi un personal bine pregătit și unde veți fi primiți așa cum se cuvine. Vă dăm din suflet cinci stele!
  Eugen Daniel Popescu

12.07.2022

 • Recomand tuturor celor ce au nevoie de servicii medicale de pneumologie, pe doamna doctor Ali Cranță, la Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”. Este un om deosebit, profesionistă, este ce ne trebuie la ora actuală. Recomand încă o dată cu căldură serviciile medicale ale acestei clinici și ale doamnei doctor. Vă mulțumesc,
  Semnătură indescifrabilă

11.07.2022

 • Recomand cu căldură această clinică. Vin cu nepotul la recuperare medicală. Personalul este foarte profesionist.
  Bechesu Jani

07.07.2022

 • Am fost la doamna doctor Alexandra Dumitrescu. Deosebit de atentă, caldă și cu răspuns la întrebările mele.Recomand cu multă căldură. Vă mulțumesc,
  Liliana Tudor

06.07.2022

 • Recomand clinica deoarece este cea mai bună și sunt foarte mulțumită de doamna doctor Alexandra Dacios Dumitrescu. Vă mulțumesc,
  Bolboceanu Maria

05.07.2022

 • Recomand cu căldură această clinică . Personalul este deosebit, pregătit profesional și cu caractere deosebite. Sunt foarte mulțumită de domnul doctor Ștefan Marian, o persoană de excepție în adevăratul sens al cuvântului. În clinică este o atmosferă plăcută, o curățenie impecabilă, desăvârșită. Nu am crezut că voi găsi o clinică ca în afară, în țara mea, dar surpriză, chiar se poate. Vă mulțumesc pentru tot,
  Steluța Indache

20.06.2022

 • Medic fiind, pot să afirm că am dat de o clinică foarte curată. Serviciul personalului este foarte prompt, cu blândețe, multă înțelegere și multă afecțiune pentru pacienți. Serviciul medical este ireproșabil. M-a examinat domnul doctor Radu Mihalcă. L- am cunoscut acum 4 ani. Domn a fost și domn a rămas.
  Cu afecțiune,
  Vostinar Violeta

   

17.06.2022

 • Sunt Pleșcan Maria Mădălina și vreau să spun că sunt foarte mulțumită de domnul doctor Ștefan Marian, care este foarte bun profesional. Îl recomand pe domnul doctor.
  Cu respect,
  Pleșcan Maria Mădălina
 • Sunt Dobriță Rita și sunt foarte mulțumită de domnul doctor Ștefan Marian și îl recomand cu toată încrederea. Apreciez profesionalismul, amabilitatea și umorul dumnealui.
  Cu respect,
  Dobrică Rita

10.06.2022

 • Mă numesc Vărzaru Alina – Iulia și sunt foarte mulțumită de doamna doctor stomatolog Sorica care este foarte bună și am încredere în dânsa. Am recomandat-o prietenilor mei și familiei. Toți au fost foarte mulțumiți de rezultate, ca și mine.
  Cu respect,
  Vărzaru Alina – Iulia

09.06.2022

 • Sunt Mihaela și am venit la doamna doctor Alexandra Vlad, un medic care știe foarte bine să explice pacienților problemele pe înțelesul fiecăruia și cu foarte multă empatie și pozitivitate. Clinica este foarte curată și are angajați devotați și săritori la nevoie. Nu am nimic de reproșat acestei clinici.
  Vă mulțumesc,
  Mihaela

08.06.2022

 • Mă numesc Sima Maria sunt mulțumită de această policlinică și de medicii care sunt aici și îi ascultă pe pacienți și se ocupă de fiecare cu multă răbdare. Policlinica este foarte curată și îngrijită.
  Cu stimă,
  Sima Maria

03.06.2022

 • Sunt Dudu Maria Manuela, sunt foarte mulțumită de felul cum au decurs cele două consultații cu dna. Dr. Cojan Nida. De asemenea, de domnul Dan de la fizioterapie și domnul George de la kinetoterapie. Au mâini de aur, jos pălăria. Să nu uit de domnul Dragoș de la fizioterapie, de asemenea foarte bun profesionist. În ceea ce privește curățenia, atât grupurile sanitare cât și cabinetele, totul este foarte ok.
  Cu mulțumiri,
  Dudu Maria – Manuela

30.05.2022

 • Sunt Zote Ioan și sunt pacientul clinicii și în special al domnului doctot Dinu Marian. Sunt foarte mulțumit de serviciile oferite.
  Cu respect și mulțumiri față de tot colectivul!
 • Sunt pacientul domnului doctor Dinu Silviu Marian. Sunt foarte încântat de serviciile Centrului de Sănătate „Sfântul Nectarie”, de implicarea totală a domnului doctor Dinu, și de ajutorul pe care îl oferă pacientului, seriozitate, implicareși devotament. Și , desigur, sunt încântat și de amabilitatea și implicarea angajatelor clinicii de la recepție.
  Cu respect și mulțumiri,
  Alex Miscencu
 • Sunt Vasile George și apreciez foarte mult clinica cât și pe doamna doctor Menu Adina.
  Vă mulțumesc!
  Vasile George

20.05.2022

 • Mă numesc Banlu Viorica și sunt mulțumită de tot colectivul de la Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”. Am venit în baston și acum sunt foaret bine. Mulțumesc doamnei doctor Nida Cojan și întregii echipe de la recuperare. Toată echipa este de nota 10.
  Vă mulțumesc!
 • Sunt pentru prima oară în Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”. Sunt foarte încântată încă de la primire( recepție) și de modul în care sunt sprijiniți, li se vorbește și sunt tratați pacienții.
  Felicitări tuturor doctorilor și angajaților de aici! O echipă de nota 10!

  Constantin Valentina

19.05.2022

 • Îl apreciez foarte mult pe domnul doctor Ștefan Marian, medic ginecolog, profesionist, un om bun, calm. Clinica foarte ok!
  Damian Mădălina

   

13.05.2022

 • Mă numesc Mihai Petruța și sunt pacientă în Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”. Sunt foarte mulțumită de toate tratamentele pe care le-am făcut în clinică pentru sănătatea mea. Colectivul de la recuperare este foarte draguț, amabil și revin cu drag oricând.
  Vă mulțumesc!
 • Mă numesc Ionescu Adelina. Atât eu cât și soțul și copiii beneficiem de servicii medicale și tratatamente în Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”. Suntem foarte mulțumiți de Intreg colectivul medical.
  Mulțumim întregii echipe!
 • Mă numesc Radu Maria Magdalena și sunt pacienta domnului doctor Ștefan Marian. Sunt pacienta dânsului 20 de ani.
  Este un medic foarte bine pregătit profesional, iar ca om este deosebit. Are putere și răbdare multă pentru fiecare pacient.

  Recomand cu căldură serviciile dumnealui.

10.05.2022

 • Mă numesc Radu Rodica și de astăzi sunt din nou fericită. Acest lucru i se datorează domnului doctor Niță Andrei care mi-a făcut o lucrare dentară foarte frumoasă la Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”. Sunt foarte mulțumită de cum arată lucrarea și toate procedurile s-au făcut fără durere. De asemenea, toate celelalte aspecte legate de amabilitatea personalului, curățenia, costurile accesibile au fost la standard înalte.
  Recomand Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie” pentru serviciile stomatologice și mulțumesc încă o dată pentru tot suportul acordat.

  Cu stimă, Radu Rodica
 • Mă numesc Bulgaru Elena și astăzi am fost la un consult la O.R.L la doamna doctor Elena Anghel care m-a ajutat foarte mult cu sfaturile pe care mi le-a dat. Nici un medic până acum nu a arătat atâta atenție și nu mi-a explicat toate aspectele. Doamna doctor este foarte amabilă și ascultă cu înțelegere pacientul, motiv pentru care îi mulțumesc din suflet.
  Cu toată stima și tot respectful din partea unui pacient care pleacă cu gânduri bune din Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”.
  Puține cuvinte, multe gânduri pline de mulțumire.

  Cu stimă!
 • Cu aleasă mulțumire din partea unui pacient care a fost consultat în cabinetul de pneumologie.
  Cu respect!

05.05.2022

 • Recomand cu căldură tuturor pacienților acest „colt de rai”. Mulțumesc personalului pentru amabilitate și professionalism..
  În ceea ce privește pe domnul doctor Ștefan Marian, un om de mare caracter, unn profesionist desăvârșit, te întâmpină cu mare căldură și cuvinte minunate. Sunt operate de dumnealui, pot să spun că mi-a salvat viața.
  Felicitări pentru atitudinea impecabilă, pentru căldura cu care suntem primiți în acest centru. Nu în ultimul rând, felicitări pentru curățenia impecabilă din această unitate. Vă mulțumesc tuturor cu căldură și recunoștință.

  „O moldoveancă”

02.05.2022

 • Numele meu este Nicoleta Ene. Am aflat de Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie” din online, am făcut o programare pe online, am fost sunată foarte repede, nu au fost tegiversări. Acest lucru mi-a fost de mare ajutor.
  Domnul doctor Niță Andrei are foarte multă răbdare în a da explicații, lucrează foarte atent și „ușor”.
  Doamnele de la recepție foarte drăguțe și atente.
  Vă mulțumesc tuturor!

  Anonim

29.04.2022

 • Mă numesc Mustețea Elena. Locuiesc în apropierea clinicii, fapt pentru care am hotărât să apelez la serviciile medicale din Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”. Sunt mulțumită de serviciile medicale oferite, de comportamentul mediciilor și asitentelor medicale și nu în ultimul rând de curățenia din clinică și de amabilitatea doamnelor de la recepție.
  Vă mulțumesc!

  Anonim

27.04.2022

 • De când venim la Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie” și suntem foarte mulțumiți de tot personalul, doamnele de la recepție, medici, echipa de la recuperare, toți sunt minunați atât în comportament cât și în professionalism. In acest centru se tratează toată familia mea, inclusiv fetița de 4 ani și suntem încântați.
  Vă mulțmim pentru ceea ce faceți și pentru tot devotamentul.

  Botea Any

20.04.2022

 • Intrând în acest centru am găsit doar persoane disponibile să ne ajute cu tot ce avem nevoie cu mult professionalism.
  Vă mulțumesc!
  Gheorghe Elena
 • Multe mulțumiri domnului doctor Niță Andrei, pentru profesionalismul în realizarea lucrărilor și răbdarea pe care o arată față de pacienți. Mulțumesc domnului doctor și pentru sprijinul acordat pentru plata lucrării mele și îî doresc mulți ani cu sănătate și success în viață!
  De asemenea, multe mulțumiri și personalului auxiliar pentru amabilitatea de care au dat dovadă.

  Jusniolea Maria

19.04.2022

 • Mulțumesc din suflet medicilor din Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie” pentru interesul și bunătatea pe care o arată față de pacienți.
  Le doresc mult success și multă sănătate!

  Anonim
 • Am fost la consultație la urologie la domnul doctor Andrei Ene. Sunt impresionată și foarte mulțumită de modul cum am fost primită și îndrumată. Am beneficiat de investigații complete.
  Clinica este foarte curată și personalul foarte amabil și profesionist.

  Cu mulțumiri,
  Elena Constantinescu

15.04.2022

 • Mulțumiri doamnelor de la recepție pentru răbdarea deosebită și amabilitatea de care dau dovadă.
  Aprecieri deosebite echipei de la recuperare pentru profesionalism.

  Anonim
 • În câteva cuvinte spun că este prima policlinică în care serviciile, amabilitatea, curățenia, doctorii, asistentele sunt la nivel europen, poate chiar mai bine decât în multe spitale de stat sau private din România.
  Cu mulțumiri,
  Cozin Alexandru

14.04.2022

 • Multe mulțumiri doamnei doctor Oprea Olga pentru interesul și empatia pe care o are față de pacienți.
  Îi doresc să aibă mult succes în ceea ce face.

  Anonim

11.04.2022

 • Rog pe bunul Dumnezeu să ocrotească pe cel care a făurit acest stabiliment de sănătate, să ocrotească tot personalul, începând cu recepția și terminând cu cei care se ocupă de acest Centru.
  În ceea ce privește medicii le mulțumesc doamnei doctor Anghel – ORL, doamnei doctor Oprea – interne, doamnei doctor Cojan - recuperare medicală, doamnei doctor Anghel – oftalmologie.

  Anonim

08.04.2022

 • Sunt foarte mulțumită de toate serviciile Centrului de Sănătate „Sfântul Nectarie”. Personal de înaltă clasă! Mulțumesc pentru profesionalism, delicatețe, dedicație pentru meseria dânșilor, mai ales doamnei doctor Geambașu.
  Neagu
 • Mulțumesc domnului doctor Ștefan Marian! Un medic profesionist. Tot ce face, face cu dăruire. Sunt foarte mulțumită și eu și colega mea.
  Anonim

06.04.2022

 • De doi ani sunt pacienta doamnei doctor Sorica Corina la stomatoloie în Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”. Sunt foarte mulțumită de toate serviciile oferite de Centru și doamna doctor. Am găsit aici oameni respectuoși și o clinică curată și îngrijită. Mulțumesc întregului personal!
  Anonim
 • Mulțumită în totalitate: analize, consultații, medici. Voi reveni!
  Anonim
 • Mulțumesc pentru serviciile medicale de calitate!
  Florincescu D
 • Mulțumesc doamnei doctor Ali Cranță pentru profesionalismul de care a dat dovadă cât și personalului de la recepție.
  Anonim

15.03.2022

 • Am fost pacienta domnului doctor Niță Andrei Valentin. Am beneficiat de tratament stomatologic, proteză superioară, decontată de CNAS cu bilet de trimitere de la medicul de familie. Sunt pe deplin mulțumită de tratamentul și atenția acordată de medic și asistente.
  Vă mulțumesc pentru că domnul doctor Niță Andrei Valentin, împreună cu echipa medicală din Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”, mi-au redat starea de bine și de confort.

  Cu mulțumiri,
  Anghel Floarea

17.03.2022

 • Sunt foarte mulțumită de absolut tot personalul de la Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”. Am cuvinte de mulțumire și pentru personalul de la recepție (Felicia și Adriana).
  Despre medicii care m-au tratat, doamna doctor Ruxandra Geambașu - medic primar chirurgie generală - și Silviu Marian Dinu – medic specialist Gastroenterologie -, am doar cuvinte de mulțumire. Să fim sănătoși!
  Doamne ajută!

  Lungu Alexandra
 • Bună ziua!
  Am fost pacienta doamnei doctor Dacios Alexandra, medic dermatolog. Declar extrem de sincer că doamna doctor a dat dovadă de un professionalism ridicat.
  O recomand cu încredere și căldură!
  Mulțumiri și doamnei Veronica de la recepție!

  Mihaela Nae
 • De când intri în această clinică te simți binevenit. Doamnele de la receție îți oferă suport, curățenia este impecabilă, doamnele asistente sunt amabile, empatice, profesioniste. Medicii din din acest Centru sunt de un profesionalism ireproșabil.
  Vă mulțumesc pentru sprijinul acordat pentru recuperarea stării de sănătate.

  Cu deosebit respect,
  Bărcuța Florica
 • Toate aprecierile pentru profesionalismul medicilor și al cadrelor sanitare de la Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”, pentru modul în care se poartă cu pacienții.
  Aș rezuma: SOLICITUDINE + PROFESIONALISM.
  Aprecieri deosebite medicului stomatolog Niță Valentin, pentru profesionalim și dedicație în meserie, pentru demnitate și amabilitate!

  Cu respect deosebit,
  Roserterg

18.03.2022

 • Bună ziua! Doresc să îmi exprim aprecierea și recunoștiința pentru calitatea serviciilor oferite de Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”. Seriozitatea ridicată și condițiile de igienă m-au convins să renunț la teama de a vizita clinici.
  Sunt foarte mulțumit de acest Centru de sănătate și voi rămâne fidel serviciilor acestuia.
  Pacient la cabinetul de urologie și analize medicale.

  Cu toată stima,
  Savu
 • Sunt pacientă a Centrului de Sănătate „Sfântul Nectarie” de 2 ani. Dovada că am revenit după 1 an este faptul că am fost foarte plăcut impresionată de mai multe lucruri pe care țin să le menționez prin cele de mai jos:
  În primul rând amabilitatea și promptitudinea cu care ești întâmpinat la programări, atât telefonic cât și la ghișeu (doamna Cristina și doamna Veronica).
  Profesionalismul, răbdarea și atenția cu care ești consultat și-au spus cuvântul.
  Am venit pentru recuperare medicală la doamna doctor Cojan Nida și am întâlnit nu numai un medic, ci și un OM gata să-ți asculte durerile și să-ți recomande tratamentul de care ai nevoie pentru ați ameliora suferințele.
  Colectivul de asistenți merită toate laudele: profesioniști, atenți, respectuoși, amabili, capabili să creeze o atmosferă plăcută pe toată perioada desfășurării procedurilor.

  Cu calm, răbdare și bunăvoință (Dragoș, Dan, Valentin, George).
 • M-a impresionat în mod tare plăcut că în urma unui simplu „mulțumesc” ți se răspunde promt „cu drag”. Asta spune mult!!
  Și în ultimul rând: aduc laude personalului de serviciu care întreține acest spațiu de sănătate într-o curățenie exemplară. Totul strălucește, totul îți transmite o stare de bine și de siguranță.
  Felicitări!

  Cu mulțumiri,
  Mariana Tomescu
 • În urmă cu 2 ani am deschis ușa acestei clinici unde am fost întâmpinată de o persoană cu suflet bun și cald, Ioana de la recepție, care m-a încurajat să pășesc cu încredere și nu am fost dezamăgită.
  Tot în decursul celor 2 ani am trecut prin mai multe cabinete medicale: recuperare medicală, laborator, interne, ortopedie, endocrinologie, unde am întâlnit persoane înarmate cu multă răbdare și profesionalism cum ar fi: Dr. Cojan Nida, Oprea, Stan, Radu.
  Același lucru pot să spun și despre colectivul de la fizioterapie care mi-a lăsat o impresie plăcută.

  Popescu Maria

22.03.2022

 • Sunt pacienta domnului doctor Niță Andrei Valentin. Cu sinceritate vă spun că este un medic foarte bun. Toată echipa foarte bună!
  Chivu Ioana
 • Sunt pacienta Centrului de Sănătate „Sfântul Nectarie” de mai mulți ani. Am fost consultată de medici foarte buni la toate cabinetele unde am avut trimitere. Aș dori să beneficiez în continuare de consultații.
  Muțumesc,
  Sanda Florica
 • Sunt foarte mulțumită de consultațiile primite la mai multe specialități unde am fost pacientă în Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”. Doresc să rămân fidelă mulți ani clinicii dumneavoastră.
  Vă mulțumesc,
  Eremia Florica

24.03.2022

 • Sunt pacienta acestui Centru. Sunt foarte mulțumită de serviciile dumneavoastră. Mulțumesc doamnei doctor Oprea Olga.
  Vă mulțumesc!
 • Am venit la această clinică la stomatologie și m-am simțit minunat. Domnul doctor Niță Andrei a dat dovadă de profesionalism și multă tactică față de un pacient emotiv ca mine. Nu credeam că nu am dureri, ci doar emoții conform firii mele. Beneficiez de coplată cu Casa Națională de Asigurări, fapt ce mă avantajează din  plin. Voi recomanda și eu această clinică de unde plec foarte mulțumită.
  Apreciez și personalul de la recepție pentru că se comportă cu respect față de pacient.
  Îmi place clinica care este foarte curată și modernă.

  Cu mii de mulțumiri tuturor!
  Radu Rodica

25.03.2022

 • Sunt mama lui Denis, micuțul pacient al doamnei Amanda. Este o doamnă minunată, Denis așteaptă cu drag ziua când vine la kineto. Tot personalul este foarte drăguț și amabil. Am doar cuvinte de laudă. Cu siguranță vom mai reveni.
  Mult succes!
 • Sunt pacient la stomatologie și sunt foarte mulțumit de serviciile oferite de Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”.
 • Sunt pacienta doamnei doctor Cojan Nida și sunt foarte mulțumită de profesionalismul de care doamna doctor a dat dovadă la fiecare consultație. Voi rămâne fidelă acestui Centru, deoarece de fiecare dată când am venit la recuperare, am fost tratată cu deosebită atenție, iar tratamentul a avut efect de fiecare dată. Doamna Ioana și doamna Laura sunt foarte amabile și au dat întotdeauna dovadă de profesionalism.
  Stanciu Clara

28.03.2022

 • Sunt pacientul doamnei doctor Ursu Georgeta de mulți ani. În toată această perioadă am remarcat la dumneaei multe calități, dar în special profesionalismul, corectitudinea, umanismul.
  Datorită consultațiilor, tratamentului aplicat, starea de sănătate s-a îmbunătățit vizibil.

  Amancei Dinu

29.03.2022

 • Sunt pacientă a Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie” și sunt foarte mulțumită de serviciile dumneavoastră. Vă mulțumesc pentru tot!
  Tomescu Elena
 • Sunt pacienta a clinicii și sunt mulțumită de promptitudinea serviciilor și a domnilor doctori.

30.03.2022

 • Investigație ecografică profi, timp de așteptare mic, ambient plăcut!

31.03.2022

 • Sunt pacienta doamnei doctor Sorica Corina la stomatologie și sunt foarte mulțumită.
  Vă mulțumesc!

  Baltag Carmen
 • Sunt pacientă a Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie” și sunt mulțumită de serviciile oferite.
  Cu mulțumiri,
  Roșu Dorina
 • Tot respectul pentru domnul doctor Ștefan Marian. Sunt mulțumită de consultație și modul de explicare al diagnosticului.