Testimoniale

11.04.2022

 • Rog pe bunul Dumnezeu să ocrotească pe cel care a făurit acest stabiliment de sănătate, să ocrotească tot personalul, începând cu recepția și terminând cu cei care se ocupă de acest Centru.
  În ceea ce privește medicii le mulțumesc doamnei doctor Anghel – ORL, doamnei doctor Oprea – interne, doamnei doctor Cojan - recuperare medicală, doamnei doctor Anghel – oftalmologie.

  Anonim

08.04.2022

 • Sunt foarte mulțumită de toate serviciile Centrului de Sănătate „Sfântul Nectarie”. Personal de înaltă clasă! Mulțumesc pentru profesionalism, delicatețe, dedicație pentru meseria dânșilor, mai ales doamnei doctor Geambașu.
  Neagu
 • Mulțumesc domnului doctor Ștefan Marian! Un medic profesionist. Tot ce face, face cu dăruire. Sunt foarte mulțumită și eu și colega mea.
  Anonim

06.04.2022

 • De doi ani sunt pacienta doamnei doctor Sorica Corina la stomatoloie în Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”. Sunt foarte mulțumită de toate serviciile oferite de Centru și doamna doctor. Am găsit aici oameni respectuoși și o clinică curată și îngrijită. Mulțumesc întregului personal!
  Anonim
 • Mulțumită în totalitate: analize, consultații, medici. Voi reveni!
  Anonim
 • Mulțumesc pentru serviciile medicale de calitate!
  Florincescu D
 • Mulțumesc doamnei doctor Ali Cranță pentru profesionalismul de care a dat dovadă cât și personalului de la recepție.
  Anonim

15.03.2022

 • Am fost pacienta domnului doctor Niță Andrei Valentin. Am beneficiat de tratament stomatologic, proteză superioară, decontată de CNAS cu bilet de trimitere de la medicul de familie. Sunt pe deplin mulțumită de tratamentul și atenția acordată de medic și asistente.
  Vă mulțumesc pentru că domnul doctor Niță Andrei Valentin, împreună cu echipa medicală din Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”, mi-au redat starea de bine și de confort.

  Cu mulțumiri,
  Anghel Floarea

17.03.2022

 • Sunt foarte mulțumită de absolut tot personalul de la Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”. Am cuvinte de mulțumire și pentru personalul de la recepție (Felicia și Adriana).
  Despre medicii care m-au tratat, doamna doctor Ruxandra Geambașu - medic primar chirurgie generală - și Silviu Marian Dinu – medic specialist Gastroenterologie -, am doar cuvinte de mulțumire. Să fim sănătoși!
  Doamne ajută!

  Lungu Alexandra
 • Bună ziua!
  Am fost pacienta doamnei doctor Dacios Alexandra, medic dermatolog. Declar extrem de sincer că doamna doctor a dat dovadă de un professionalism ridicat.
  O recomand cu încredere și căldură!
  Mulțumiri și doamnei Veronica de la recepție!

  Mihaela Nae
 • De când intri în această clinică te simți binevenit. Doamnele de la receție îți oferă suport, curățenia este impecabilă, doamnele asistente sunt amabile, empatice, profesioniste. Medicii din din acest Centru sunt de un profesionalism ireproșabil.
  Vă mulțumesc pentru sprijinul acordat pentru recuperarea stării de sănătate.

  Cu deosebit respect,
  Bărcuța Florica
 • Toate aprecierile pentru profesionalismul medicilor și al cadrelor sanitare de la Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”, pentru modul în care se poartă cu pacienții.
  Aș rezuma: SOLICITUDINE + PROFESIONALISM.
  Aprecieri deosebite medicului stomatolog Niță Valentin, pentru profesionalim și dedicație în meserie, pentru demnitate și amabilitate!

  Cu respect deosebit,
  Roserterg

18.03.2022

 • Bună ziua! Doresc să îmi exprim aprecierea și recunoștiința pentru calitatea serviciilor oferite de Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”. Seriozitatea ridicată și condițiile de igienă m-au convins să renunț la teama de a vizita clinici.
  Sunt foarte mulțumit de acest Centru de sănătate și voi rămâne fidel serviciilor acestuia.
  Pacient la cabinetul de urologie și analize medicale.

  Cu toată stima,
  Savu
 • Sunt pacientă a Centrului de Sănătate „Sfântul Nectarie” de 2 ani. Dovada că am revenit după 1 an este faptul că am fost foarte plăcut impresionată de mai multe lucruri pe care țin să le menționez prin cele de mai jos:
  În primul rând amabilitatea și promptitudinea cu care ești întâmpinat la programări, atât telefonic cât și la ghișeu (doamna Cristina și doamna Veronica).
  Profesionalismul, răbdarea și atenția cu care ești consultat și-au spus cuvântul.
  Am venit pentru recuperare medicală la doamna doctor Cojan Nida și am întâlnit nu numai un medic, ci și un OM gata să-ți asculte durerile și să-ți recomande tratamentul de care ai nevoie pentru ați ameliora suferințele.
  Colectivul de asistenți merită toate laudele: profesioniști, atenți, respectuoși, amabili, capabili să creeze o atmosferă plăcută pe toată perioada desfășurării procedurilor.

  Cu calm, răbdare și bunăvoință (Dragoș, Dan, Valentin, George).
 • M-a impresionat în mod tare plăcut că în urma unui simplu „mulțumesc” ți se răspunde promt „cu drag”. Asta spune mult!!
  Și în ultimul rând: aduc laude personalului de serviciu care întreține acest spațiu de sănătate într-o curățenie exemplară. Totul strălucește, totul îți transmite o stare de bine și de siguranță.
  Felicitări!

  Cu mulțumiri,
  Mariana Tomescu
 • În urmă cu 2 ani am deschis ușa acestei clinici unde am fost întâmpinată de o persoană cu suflet bun și cald, Ioana de la recepție, care m-a încurajat să pășesc cu încredere și nu am fost dezamăgită.
  Tot în decursul celor 2 ani am trecut prin mai multe cabinete medicale: recuperare medicală, laborator, interne, ortopedie, endocrinologie, unde am întâlnit persoane înarmate cu multă răbdare și profesionalism cum ar fi: Dr. Cojan Nida, Oprea, Stan, Radu.
  Același lucru pot să spun și despre colectivul de la fizioterapie care mi-a lăsat o impresie plăcută.

  Popescu Maria

22.03.2022

 • Sunt pacienta domnului doctor Niță Andrei Valentin. Cu sinceritate vă spun că este un medic foarte bun. Toată echipa foarte bună!
  Chivu Ioana
 • Sunt pacienta Centrului de Sănătate „Sfântul Nectarie” de mai mulți ani. Am fost consultată de medici foarte buni la toate cabinetele unde am avut trimitere. Aș dori să beneficiez în continuare de consultații.
  Muțumesc,
  Sanda Florica
 • Sunt foarte mulțumită de consultațiile primite la mai multe specialități unde am fost pacientă în Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”. Doresc să rămân fidelă mulți ani clinicii dumneavoastră.
  Vă mulțumesc,
  Eremia Florica

24.03.2022

 • Sunt pacienta acestui Centru. Sunt foarte mulțumită de serviciile dumneavoastră. Mulțumesc doamnei doctor Oprea Olga.
  Vă mulțumesc!
 • Am venit la această clinică la stomatologie și m-am simțit minunat. Domnul doctor Niță Andrei a dat dovadă de profesionalism și multă tactică față de un pacient emotiv ca mine. Nu credeam că nu am dureri, ci doar emoții conform firii mele. Beneficiez de coplată cu Casa Națională de Asigurări, fapt ce mă avantajează din  plin. Voi recomanda și eu această clinică de unde plec foarte mulțumită.
  Apreciez și personalul de la recepție pentru că se comportă cu respect față de pacient.
  Îmi place clinica care este foarte curată și modernă.

  Cu mii de mulțumiri tuturor!
  Radu Rodica

25.03.2022

 • Sunt mama lui Denis, micuțul pacient al doamnei Amanda. Este o doamnă minunată, Denis așteaptă cu drag ziua când vine la kineto. Tot personalul este foarte drăguț și amabil. Am doar cuvinte de laudă. Cu siguranță vom mai reveni.
  Mult succes!
 • Sunt pacient la stomatologie și sunt foarte mulțumit de serviciile oferite de Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”.
 • Sunt pacienta doamnei doctor Cojan Nida și sunt foarte mulțumită de profesionalismul de care doamna doctor a dat dovadă la fiecare consultație. Voi rămâne fidelă acestui Centru, deoarece de fiecare dată când am venit la recuperare, am fost tratată cu deosebită atenție, iar tratamentul a avut efect de fiecare dată. Doamna Ioana și doamna Laura sunt foarte amabile și au dat întotdeauna dovadă de profesionalism.
  Stanciu Clara

28.03.2022

 • Sunt pacientul doamnei doctor Ursu Georgeta de mulți ani. În toată această perioadă am remarcat la dumneaei multe calități, dar în special profesionalismul, corectitudinea, umanismul.
  Datorită consultațiilor, tratamentului aplicat, starea de sănătate s-a îmbunătățit vizibil.

  Amancei Dinu

29.03.2022

 • Sunt pacientă a Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie” și sunt foarte mulțumită de serviciile dumneavoastră. Vă mulțumesc pentru tot!
  Tomescu Elena
 • Sunt pacienta a clinicii și sunt mulțumită de promptitudinea serviciilor și a domnilor doctori.

30.03.2022

 • Investigație ecografică profi, timp de așteptare mic, ambient plăcut!

31.03.2022

 • Sunt pacienta doamnei doctor Sorica Corina la stomatologie și sunt foarte mulțumită.
  Vă mulțumesc!

  Baltag Carmen
 • Sunt pacientă a Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie” și sunt mulțumită de serviciile oferite.
  Cu mulțumiri,
  Roșu Dorina
 • Tot respectul pentru domnul doctor Ștefan Marian. Sunt mulțumită de consultație și modul de explicare al diagnosticului.