Dermatologie

Dermatologie

Program

Medic Luni Marți Miercuri Joi Vineri

Dr. Țoropoc Ionel

13:00 - 20:00

08:00 - 15:00

08:00 - 15:00

08:00 - 15"00

08:00 - 15:00

Dr. Alexandra Dacios-Dumitrescu

08:30 - 12:00

15:00 - 18:30

15:00 - 18:30

15:00 - 18:30

 15:00 - 18:30

Fototerapie cu UVB 311 nm

 

Solicitare de programare

Vă rugăm să aşteptaţi răspunsul, înainte de a vă prezenta la Centru!

Completează formularul din confortul casei tale, comod și practic și noi îți facem o programare pentru Dermatologie.

Un reprezentant al Centrului de Sănătate “Sfântul Nectarie” te va contacta în intervalul orar 08.00 – 20.00 a zilei următoare pentru stabilirea detaliilor și confirmarea programării.

Poți veni la programare doar după ce ai stabilit cu reprezentantul nostru toate detaliile telefonic.

Ne poți contacta în intervalul orar 08.00 – 20.00 la numărul de telefon 031.9593.

Suntem aici să-ți răspundem la toate întrebările tale.

 


SERVICII MEDICALE ACORDATE ÎN CABINETUL DE DERMATOLOGIE

Dermatologia este specialitatea medicală ce se ocupă cu afecțiunile care se produc la nivelul organului cutanat (piele, mucoase accesibile, fanere: unghii, păr).

Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie”, situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, cartierul Militari Sector 6, dispune de cabinet medical dermatologice. Pentru informații sau programări vă rugăm să sunați la 031.9593.

De asemenea, poți vizita www.nectarie6.ro și te încurajăm să folosești formularul pentru programări sau scrie-ne la contact@nectarie6.ro.

 • DERMATOSCOPIE LEZIUNE
  Medicul dermatolog folosește un instrument numit dermatoscop, pentru a obseva straturile profunde ale pielii și analizează leziunile sau alunițele suspecte.
 • ELECTROCAUTERIZARE LEZIUNE (veruci vulgare, cheratoze seboreice, condiloame, granulom piogenic, angokeratom
  Electrocauterizarea nu doare, locul este anesteziat cu o cremă sau substanță injectabilă. După procedură nu va fi nevoie de fire de sutură.
 • BIOPSIE CUTANATĂ
  Biopsia cutanată poate fi executată cu usurintă în cabinetul medicului dermatolog este de cele mai multe ori o manevră simplă, minim invazivă.
 • INCIZIE SI CHIURETAJ CHIST INFUNDIBULAR PIOCOCIZAT
  Se va face o tăietură și se va curăța pentru a preveni reapariția. Chist infundibular piococizat este denumit generic chist sebaceu.
 • EXCIZIE LEZIUNE
  Excizii - intervenție chirurgicală prin intermediul căreia are loc secționarea și înlăturarea din organism a unui țesut sau a unei formațiuni bolnave de la nivelul pielii.
 • CHIURETARE MOLUSCUM CONTAGIOSUM / LEZIUNE
  Reprezintă o metodă non-invazivă, aceasta putându-se efectua cu sau fără anestezie locală. Se pot îndepărta keratozele seboreice, molluscum contagiosum, papiloamele virale sau condiloamele acuminate.
 • FOTOTERAPIE CU UVB 311 NM
  Fototerapia este folosită în dermatologie pentru a tratata diverse afecțiuni cutanate. Din tot spectrul de raze ultraviolete, doar cele de tip A și B au efect terapeutic asupra pielii.
 • INJECTARE STEROIZI CICATRICI/LEZIUNE
  Cicatrizarea este un proces natural care face parte din vindecarea unei răni. Există mai multe tipuri de cicatrici. Cicatricile cheloide se formează datorită multiplicării celulelor și formarea fibrelor de colagen în exces după ce leziunea s-a închis. Tratamentul posibil la recomandarea medicului pentru aceste cicatrici, este injectarea cu steroizi/cortizon.