Medicină internă

Medicină internă

Program

Medic primar

Luni

Marti

Miercuri

Joi

Vineri

Dr. Marinela Olga Oprea   08:00 - 15:00 08:00 - 15:00 08:00 - 15:00 08:00 - 15:00 08:00 - 15:00

Dr. Tomescu Viorela Florina

14:00 - 16:00

14:00 - 16:00

 

 

 

 

Solicitare de programare

Vă rugăm să aşteptaţi răspunsul, înainte de a vă prezenta la Centru!

Completează formularul din confortul casei tale, comod și practic și noi îți facem o programare pentru Medicină internă.

Un reprezentant al Centrului de Sănătate “Sfântul Nectarie” te va contacta în intervalul orar 08.00 – 20.00 a zilei următoare pentru stabilirea detaliilor și confirmarea programării.

Poți veni la programare doar după ce ai stabilit cu reprezentantul nostru toate detaliile telefonic.

Ne poți contacta în intervalul orar 08.00 – 20.00 la numărul de telefon 031.9593.

Suntem aici să-ți răspundem la toate întrebările tale.

 


SERVICII MEDICALE ACORDATE ÎN CABINETUL DE MEDICINĂ INTERNĂ

Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie”, situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, cartierul Militari Sector 6, dispune de cabinet medical medicină internă.

Pentru informații sau programări vă rugăm să sunați la 031.9593.

De asemenea, te încurajăm să folosești și formularul pentru programări.

  • CONSULTAȚIE INIȚIALĂ
    Medicul, pe baza unei anamneze, reprezentând totalitatea informațiilor furnizate de pacient, stabilește etapele pentru stabilirea diagnosticului și o schema de tratament eficientă.
  • SPIROMETRIA
    Spirometria este o metodă de diagnostic și monitorizare pentru unele afecțiuni pulmonare. În timpul testului veți expira cât de tare puteți într-un dispozitiv, spirometru. Testul măsoară cât de mult aer expirați în total și cât de mult aer expirați în prima secundă a testului.
    Este un test de efort, nu este dureros și durează 10-15 minute.
  • ECOGRAFIE ABDOMEN SUPERIOR
    Ecografia este o investigație imagistică ce se realizează cu ultrasunete, prin care se pot examina organele, vasele și țesuturile intra-abdominale.
    Ecografia se realizează cu ajutorul unei sonde. Această sondă se trece peste zona investigată și transmite ultrasunetele pe care le reflectă diferitele țesuturi către ecranul aparatului. Gelul aplicat pe zona ce urmează a fi investigata, facilitează contactul sondei cu pielea.
    Având în vedere că este o investigație neinvazivă și neiradiantă, este indicat să realizăm ecografia abdominală în cursul evaluării anuale a stării de sănătate.
  • HOLTER TA
    Holterul TA este un dispozitiv medical care este purtat de pacient timp de 24 de ore, timp în care are loc măsurarea valorilor tensiunii arteriale.
    La finalul perioadei de înregistrare, medicul poate studia atât valorile instantanee ale fiecărei măsurători, cât și tendința variațiilor tensiunii pe parcursul zilei.
    Monitorizarea tensiunii arteriale (holterul HA)  se folosește pentru a diagnostica hipertensiunea arterială, dar și pentru a verifica eficiența unui tratament antihipertensiv.