Cardiologie

Cardiologie

Program cardiologie

Medic primar

Luni

Marti

Miercuri

Joi

Vineri

Dr. Ursu Georgeta Florentina 13:00 - 20:00 13:00 - 20:00 13:00 - 20:00 13:00 - 20:00 13:00 - 20:00

Dr. Tomescu Viorela Florina

08:20 - 11:50

08:20 - 11:50

08:20 - 11:50

08:20 - 11:50

08:20 - 11:50

 

 

Solicitare de programare

Vă rugăm să aşteptaţi răspunsul, înainte de a vă prezenta la Centru!

Completează formularul din confortul casei tale, comod și practic și noi îți facem o programare pentru Cardiologie.

Un reprezentant al Centrului de Sănătate “Sfântul Nectarie” te va contacta în intervalul orar 08.00 – 20.00 a zilei următoare pentru stabilirea detaliilor și confirmarea programării.

Poți veni la programare doar după ce ai stabilit cu reprezentantul nostru toate detaliile telefonic.

Ne poți contacta în intervalul orar 08.00 – 20.00 la numărul de telefon 031.9593.

Suntem aici să-ți răspundem la toate întrebările tale.

 


SERVICII MEDICALE ACORDATE ÎN CABINETUL DE CARDIOLOGIE

Cardiologia are ca subiect bolile inimii și ale vaselor de sânge.

Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie”, situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, cartierul Militari Sector 6, dispune de cabinet medical cardiologie. Pentru informații sau programări vă rugăm să sunați la 031.9593.

De asemenea, te încurajăm să folosești și formularul pentru programări.

 • CONSULTAȚIE INIȚIALĂ
  Medicul examinează istoricul medical al pacientului si efectuează un examen fizic.
 • EKG CU INTERPRETARE CARDIOLOGIE
  Această procedură este nedureroasă și măsoară ritmul cardiac cu ajutorul unor mici discuri metalice aplicate pe piele.
 • EKG CU EFORT
  Prin această procedură, medicul urmărește electrocardiograma în situația provocării la efort. Durata unui test de efort este de 9-15 minute și se realizează pe covor rulant sau bicicletă.
 • PULSOXIMETRIE
  Pulsoximetria este o procedură simplă, non-invasivă, utilizată pentru măsurarea nivelului de oxigen (saturația oxigenului) în sânge.
 • ECOGRAFIE (2D)
  Investigația furnizează informații atât despre forma și aspectul vaselor de sânge cât și despre funcționalitatea acestora. Este complet nedureroasă și nu iradiază. Durează în general între 20 și 60 de minute, pacientul nu trebuie să aibă o pregătire specială.
 • MONITORIZARE HOLTER EKG
  Monitorizarea Holter ECG/EKG) este o procedură medicală prin intermediul căreia este înregistrat ritmul cardiac standard, pe o perioadă de 24 ore. Investigația este neinvazivă si nedureroasă, pacientul își poate desfășura activitatea zilnică.
 • TEST TROPONINĂ
  Troponina este testul preferat pentru o suspiciune de atac de cord, deoarece este mai specific pentru leziuni cardiace decât alte teste.

SERVICII:

 • Ecografie cardiacă – o tehnică imagistică simplă, nedureroasă, ce folosește ultrasunete pentru diagnosticarea și urmărirea bolilor inimii.
 • EKG cu interpretare/ fără interpretare - această procedură este nedureroasă și măsoară ritmul cardiac cu ajutorul unor mici discuri metalice aplicate pe piele.
 • Test de efort - se realizează fie la bicicletă sau la banda de alergat. Testul de efort la banda de alergat are avantajul simplitatii si poate fi utilizat de aproape toti pacienții.
 • Test Troponină - preferat pentru o suspiciune de atac de cord, deoarece este mai specific pentru leziuni cardiace decât alte teste.
 • Holter TA - înregistrează ritmul cardiac standard, pe o perioadă de 24 ore. Pacientul își poate desfășura activitatea zilnică.
 • Holter EKG - se montează electrozi pe piele care sunt conectați la un aparat de mici dimensiuni ce va înregistra electrocardiograma pe perioada cât este montat.Ne oferă o multitudine de informații în legătură cu ischemia miocardică silentioasă, bradiaritmiile sau tahiaritmiile.
 • Pulsoximetrie - procedură simplă, non-invasivă, utilizată pentru măsurarea nivelului de oxigen (saturația oxigenului) în sânge.