Planificare familială

Planificare familială

Program

Medic

Luni

Marti

Miercuri

Joi

Vineri

Dr. Stefan Marian și Dr. Radu Mihalca

 

11.00-13.00

 

   

 

Solicitare de programare

Vă rugăm să aşteptaţi răspunsul, înainte de a vă prezenta la Centru!

Completează formularul din confortul casei tale, comod și practic și noi îți facem o programare pentru Planificare familială.

Un reprezentant al Centrului de Sănătate “Sfântul Nectarie” te va contacta în intervalul orar 08.00 – 20.00 a zilei următoare pentru stabilirea detaliilor și confirmarea programării.

Poți veni la programare doar după ce ai stabilit cu reprezentantul nostru toate detaliile telefonic.

Ne poți contacta în intervalul orar 08.00 – 20.00 la numărul de telefon 031.9593.

Suntem aici să-ți răspundem la toate întrebările tale.

 


Personalul nostru este dedicat îmbunătățirii calității vieții pacienților, motiv pentru care acest serviciu vine atât ca o necesitate pentru a educa populația în privința unei vieți sexuale sănătoase, precum și pentru a preveni infertilitatea.

Dacă vă confruntați cu dificultăți în conceperea unui copil este foarte posibil ca acest lucru să se întâmple din cauza infertilității. Principalul semn al infertilitatii este incapacitatea de a concepe un copil, fără a exista și alte semne sau simptome evidente” ne transmite domnul doctor Marian Ștefan, medic primar obstetrică-ginecologie, cu specializări și competențe în ecografie și senologie.

Infertilitatea are 50% cauze feminine și 50% cauze masculine.”, punctează domnul doctor Radu Mihalca, medic primar endocrinolog Andrologie și Sexologie.

România înregistrează de la an la an un trend descendent în ceea ce privește rata natalității. Datele puse la dispoziție de Institutul Național de Statistică arată că anul trecut s-au născut 178.630 copii, cel mai mic număr de nou-născuți din 1930 până în prezent. Există o multitudine de factori pentru declinul demografic cu care ne confruntăm, una din cauze fiind infertilitatea.