Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie” – de 6 ani, cele mai bune servicii medicale pentru comunitate

Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie” – de 6 ani, cele mai bune servicii medicale pentru comunitate

Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie” este singura unitate medicală de stat din Sectorul 6 care oferă diagnostic și tratament tuturor membrilor comunității. Printre beneficiari se numără și persoane din alte sectoare ale Bucureștiului, precum și din țară.

Clinica noastră are un contract semnat cu Casa Națională de Sănătate, astfel încât oferim servicii medicale de specialitate cu plată, parțial decontate sau gratuite, în funcție de caz.

Ne-am dezvoltat și oferim în prezent un număr de 22 de specialități medicale:

Am înregistrat în anul 2023 un număr de aproximativ 40.000 de vizite, de 7 ori mai multe decât în 2018.

De asemenea, în anul 2023, un număr de 12.000 de pacienți au beneficiat de tratamente de înaltă calitate la Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”, de 7,5 ori mai mulți decât în anul 2018..

Nu au fost uitați nici cetățenii provenind din categoriile sociale vulnerabile din Sectorul 6. De la înființare, în anul 2018, și până în prezent, 2834 de persoane defavorizate din comunitate au beneficiat de contracte de acordare a serviciilor medicale gratuite în cabinetele de specialitate ale centrului nostru.

În cei 6 ani de funcționare, valoarea totală a investițiilor pentru îmbunătățirea serviciilor medicale pe care le oferim pacienților noștri a fost de 7.016.763 lei.

În anul 2023 am realizat investiții care au condus la:

  • Deschiderea unei noi Baze de Tratament pentru Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie pe Strada Floare Roșie nr. 7A. Noua structură oferă servicii de Fizioterapie, Hidrokinetoterapie, Kinetoterapie și Masaj prin care am dublat capacitatea de tratament a centrului, comparativ cu anul precedent.
  • Am înființat o Secție de radiologie, în cadrul unui parteneriat public-privat finanțat din fonduri europene nerambursabile. Noua secție de radiologie creată în cadrul acestui proiect va deservi pe termen lung populația vulnerabilă din București, cu prioritate populația din Sectorul 6 al Capitalei.

Vă așteptăm în continuare la Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”, aflat în Bulevardul Uverturii nr. 81, să accesați serviciile noastre medicale.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată în cei 6 ani de activitate!

Pentru programări sunați la 031.9593 sau completați formularul pentru programări online și vă vom contacta cât mai repede.

Data publicării: Marţi, 12 dec 2023