Ziua Mondială a Sănătății

Ziua Mondială a Sănătăţii se celebrează în fiecare an în data de 7 aprilie, pentru a marca înființarea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) în anul 1948.

La Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”, unitate medicală aflată în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 și a Primăriei Sectorului 6, oferim o gamă largă de servicii medicale, acoperind specialități variate și esențiale pentru sănătatea ta. Avem o echipă dedicată de profesioniști medicali pregătiți să ofere îngrijire atentă și personalizată, pentru a te ajuta să îți atingi obiectivele de sănătate.

De la screening-uri regulate la campanii de conștientizare a sănătății, ne străduim să fim partenerii tăi în menținerea unei stări optime de sănătate. Avem servicii medicale, în contract cu CASMB, pentru specialități precum: stomatologie, pediatrie, cardiologie, dermatologie, endocrinologie, oftalmologie, medicină internă, ortopedie, gastroenterologie, recuperare medicală, ginecologie, ORL, chirurgie, psihiatrie, laborator de analize (extern), și servicii medicale cu plată la: pneumologie, neurochirurgie, psihologie clinică.

Ne adresăm și persoanelor cu venituri mici din comunitate, care pot beneficia de servicii medicale gratuite sau cu plată parțială, iar adulții și copiii cu dizabilități din sector beneficiază de recuperare medicală gratuită.

În cadrul centrului nostru, desfășurăm constant campanii de prevenție cu scopul de a încuraja oamenii să își formeze obiceiul de a vizita regulat medicul, chiar și atunci când se simt în mod aparent sănătoși. Accentul pe prevenție în sănătate contribuie la consolidarea încrederii în sine și îmbunătățirea calității vieții.

Programările la consultaţii, precum şi solicitarea de informaţii legate de serviciile oferite, pot fi efectuate în toate zilele lucrătoare, în intervalul orar 08:00 – 20:00, la telefon: 031.9593, sau prin formularul de programare online.

La Centrul de Sănătate "Sfântul Nectarie", sănătatea comunității este prioritatea noastră!

Campania lunii MARTIE. IGIENIZARE DENTARĂ doar la 130 LEI!

Data publicării: Duminică, 7 apr 2024