Ecografie cardiacă la Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”

Ecografie cardiacă la Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”

Ecografia cardiacă este una dintre cele mai importante tehnici noninvazive de a diagnostica, gestiona sau urmări bolile de inimă.

Este o investigație care se bazează pe folosirea ultrasunetelor, fără risc de radiații, nedureroasă, neiradiantă, nu necesită o pregătire preliminară, ușor de utilizat, care oferă informații valoroase despre inima ta.

La Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie” din sectorul 6 dispunem de ecograf de ultimă generație, iar doamna doctor Viorela Florina Tomescu îți va recomanda o ecocardiografie dacă ai semne sau simptome de afecțiune cardiacă cum ar fi: sufluri cardiace, lipsa de aer (dispnee) sau picioare umflate (edeme).

Programează-te și vei beneficia de experiența doamnei doctor Viorela Florina Tomescu, medic primar cardiolog cu competențe în ecocardiografie generală și transesofagiană, diagnosticarea malformațiilor congenitale și a cardiopatiei ischemice, îngrijirea pacienților cu insuficiență cardiacă cronică, fibriație atrială, hipertensiune arterială, prevenția și recuperarea cardiovasculară.

Prețul ecografiei cardiace inițiale este 200 lei și al ecografiei de control este 120 lei.

Sună la 031.9593 pentru o programare sau completează online formularul de programări și te sunăm noi!

Data publicării: Miercuri, 10 ian 2024