Vrei o piele sănătoasă? Vino la un control dermatologic la Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”

Vrei o piele sănătoasă? Vino la un control dermatologic la Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”

Dacă ai o leziune cutanată, vino la medicul dermatolog!

Principalele leziuni ce pot apărea pe piele sunt alunițe, veruci (negi), condiloame cutanate, papiloame cutanate, keratoze seboreice, angioame cutanate. Pentru tratarea acestor leziuni cutanate nedorite se folosește electrocauterul.

Electrocauterizarea este o procedură dermatologică minoră în care se folosește curent electric de frecvență mare pentru a elimina sau distruge țesutul cutanat anormal sau inestetic.

Beneficiile acestei proceduri sunt:

  • necesită anestezie locală
  • sângerare redusă
  • vindecare rapidă
  • cicatrici minime.

Medicii Ionel Țoropoc - medic primar dermatolog și Alexandra Dacios-Dumitrescu - medic specialist dermatolog, vă așteaptă la o consultație la Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”, din Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6.

Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie” este o unitate medicală aflată în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 și a Primăriei Sectorului 6, unde cetăţenii pot beneficia de consultații și tratamente medicale de calitate decontate prin CASMB, iar persoanele cu venituri mici din comunitate, au parte de servicii medicale gratuite sau cu plată parțială.

Consultațiile sunt gratuite dacă ai bilet de trimitere de la medicul de familie.

Pentru programări sună la 031.9593 sau accesează pagina de programare online.

Data publicării: Luni, 12 feb 2024