Suferi de artroză? Vino la ortopedie la Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”

Suferi de artroză? Vino la ortopedie la Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”

La Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”, vă oferim soluții de îmbunătățire a sănătății, soluții eficiente și personalizate pentru gestionarea artrozei!

Artroza poate aduce disconfort semnificativ, dar suntem aici pentru a vă oferi opțiuni avansate de tratament. În cadrul serviciilor noastre de ortopedie, infiltrațiile reprezintă o modalitate eficientă de a gestiona durerile articulare și de a îmbunătăți calitatea vieții.

Ce sunt infiltrațiile și cum vă pot ajuta?


Infiltrațiile constau în injectarea unor substanțe antiinflamatoare direct în articulație, având rolul de a reduce inflamația și de a diminua durerea asociată cu artroza.

Avantajele infiltrațiilor
:

  • Alinare Rapidă: Reducerea imediată a durerii și inflamației.
  • Evitarea Chirurgiei: O alternativă non-invazivă la intervențiile chirurgicale.
  • Îmbunătățirea Mobilității: Sprijină restaurarea funcției articulare și a mobilității.

Consilierea Medicului Nostru Ortoped:

Vă invităm să vă consultați cu medicul nostru ortoped pentru a discuta despre opțiunile personalizate de tratament. Programați-vă acum pentru o consultație și descoperiți cum putem îmbunătăți starea dumneavoastră de sănătate!

Programări și Informații:


Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie” se află în Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6, iar ortopedia este în contract cu CASMB. Astfel, consultația este gratuită, dacă te prezinți la recepție cu un bilet de trimitere de la medicul de familie.

Sună acum la 031 9593 sau folosește formularul de programare online.

Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie” este o unitate medicală aflată în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 și a Primăriei Sectorului 6, unde cetăţenii pot beneficia de consultații și tratamente medicale de calitate decontate prin CASMB, iar persoanele cu venituri mici din comunitate, au parte de servicii medicale gratuite sau cu plată parțială.

Suntem aici pentru a te ajuta să trăiești o viață fără dureri!

Data publicării: Luni, 25 mar 2024