Ziua Mondială a Sănătăţii celebrată în Sectorul 6

Ziua Mondială a Sănătăţii celebrată în Sectorul 6

Organizația Mondială a Sănătății a stabilit ca în fiecare an, la data de 7 aprilie să fie celebrată Ziua Mondială a Sănătății, dar în Sectorul 6 promovăm sănătatea în fiecare zi.

La Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” știm cât de importantă este starea de sănătate, astfel că, din anul 2017, oferim servicii medicale pentru întreaga comunitate, indiferent de statutul economic, social sau de vârstă.

Conștientizând importanța accesului la servicii de sănătate, încurajăm membrii comunității să realizeze controale preventive la Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”, locul unde pot beneficia de servicii medicale gratuite sau cu plată parțială, în funcție de venituri.

Aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” este situat în Bulevardul Uverturii, nr. 81, sector 6 și oferă servicii medicale de calitate tuturor persoanelor interesate.

Pentru programări sau informații suplimentare puteți suna la 031.9593, de luni până vineri, între 08.00-20.00, de asemenea, ne puteți scrie la contact@nectarie6.ro sau puteți accesa www.nectarie6.ro.

Data publicării: Duminică, 7 apr 2019