Testează-ți glicemia GRATUIT!

Testează-ți glicemia GRATUIT!

Te așteptăm joi, 27 aprilie 2023, la Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie”, aflat pe Bulevardul Uverturii nr. 81, să-ți verifici gratuit glicemia.

Vino fără bilet de trimitere sau programare între orele 11:00 - 13:00. Ne găsești în foișorul din curtea instituției pregătiți cu toate cele necesare pentru verificarea glicemiei Evenimentul se desfășoară în parteneriat cu Școala Postliceală „Atlas”.

Medicul diabetolog Bogdan Istrate și elevii Școlii Postliceale „Atlas”, testează persoanele interesate și acordă îndrumare pentru un stil de viață mai sănătos.

O valoare ridicată a glicemiei este unul din semnele timpurii ale diabetului zaharat și un indicator important pentru descoperirea precoce a diabetului.

Campania are scopul de conștientizare a factorilor de risc care duc la apariția bolilor diabetului zaharat și complicațiile care sunt asociate, pledând pentru schimbarea obiceiurilor nesănătoase și vizitarea medicului în mod regulat pentru un control preventiv.

La Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie” din Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6, puteți beneficia de servicii medicale de calitate, decontate de CNAS. Pentru progrămări sunați la 031.9593.

Te așteptăm și pe tine!

Data publicării: Marţi, 25 apr 2023