Suferi de rinită alergică? Vino la ORL!

Suferi de rinită alergică? Vino la ORL!

Pare că ești răcit tot timpul? Îți curge nasul, strănuți, îți lăcrimează ochii, ai mâncărimi la nivelul nasului, gurii, ochilor, gâtului sau pielii? Asta se întâmplă când organismul reacționează la anumite substanțe din mediul înconjurător și devine alergic. Una dintre cele mai cunoscute alergii este rinita alergică sau “febra fânului”.

Rinita alergică este o inflamație a mucoasei nazale ce apare ca urmare a expunerii la un alergen precum polenul, praful, mucegaiul sau păr de animale. Rinita alergică este deseori asociată cu o conjunctivită, precum și cu alte patologii cum ar fi: sinuzita, astmul bronșic sau polipoza nazală.

În unele cazuri, simptomele sunt ușoare și pot fi tratate pur și simplu prin evitarea factorilor  declanșatori. Dacă rinita alergică te impiedică să dormi, să-ți desfășori activitățile de zi cu zi sau îți afectează performanța la locul de muncă, consultă un medic ORL pentru a afla cauza exactă și ce soluții ai la dispoziție pentru ameliorare.

Vino la un consult de specialitate, la cabinetul ORL al Centrului de Sănătate “Sfântul Nectarie”, iar dacă ai bilet de trimitere de la medicul de familie, consultația este gratuită.

Programările se fac la 031.9593.

Ne găsești în Bulevardul Uverturii Nr. 81, Sector 6.

Data publicării: Miercuri, 7 sep 2022