Sănătatea și Securitatea la locul de Muncă! Muncește într-un mediu sigur și rămâi sănătos!

Sănătatea și Securitatea la locul de Muncă! Muncește într-un mediu sigur și rămâi sănătos!

Astăzi, 28 aprilie, celebrăm “Ziua mondială a securității și sănătății la locul de muncă”.

Organizaţia Internaţională a Muncii (O.I.M.) își propune ca obiective pentru următoarea perioadă anticiparea și gestionarea schimbării din noua lume a muncii post-pandemie, îmbunătățirea prevenirii accidentelor și a bolilor la locul de muncă și creșterea gradului de pregătire pentru eventuale crize sanitare viitoare.

Tot în data de 28 aprilie se comemorează lucrătorii care au suferit accidente la locul de muncă sau cei care au dobândit boli profesionale.

Promovarea sănătății în muncă este un factor important, iar conștientizarea legăturii dintre un mediu de lucru bun, sănătate, eficiență, calitate și utilitatea unei activități, a dus atât la reducerea semnificativă a accidentelor de muncă în ultimii ani, cât și la îmbunătățirea sănătății fizice și mentale și ale securității lucrătorilor.

La Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie“ cabinetul de medicina muncii se ocupă cu prevenția, diagnosticarea și gestionarea bolilor profesionale, ajutând la asigurarea sănătății lucrătorilor în vederea creșterii productivității la locul de muncă.

Ne găsiți în Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6, iar programări și informații suplimentare puteți obține la 031.9593.

Data publicării: Joi, 28 apr 2022