Rezultate Remarcabile din Campania “ÎN LUNA MARTIE AI GRIJĂ DE SĂNĂTATEA TA! Ecografia de Sân!”

Rezultate Remarcabile din Campania “ÎN LUNA MARTIE AI GRIJĂ DE SĂNĂTATEA TA! Ecografia de Sân!”

Vrem să împărtășim bucuria și rezultatele impresionante ale campaniei noastre de ecografie de sân, dedicată sănătății femeilor. Iată câteva dintre realizările uimitoare:

  • Numărul de Consultații Realizate: 120 de femei au beneficiat de ecografia de sân, contribuind la monitorizarea sănătății lor.
  • Feedback Incredibil: Ne-am bucurat de peste 30 de feedback-uri pozitive, iar aprecierea dumneavoastră ne motivează să continuăm să oferim servicii de calitate superioară.

Mulțumim tuturor participantelor pentru încrederea acordată și pentru că ați făcut parte din această campanie dedicată sănătății femeilor!

Suntem aici pentru a te susține în călătoria către o viață sănătoasă și fericită.

Pentru programări sau informații suplimentare, sună la 031 9593 sau folosește formularul de programări online și te sunăm noi!

Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie” este singura unitate medicală de stat din Sectorul 6, aflată în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 și a Primăriei Sectorului 6, care oferă o gamă largă de specialități medicale, în contract cu CNAS sau cu plată.

Data publicării: Joi, 28 mar 2024