Pastila de sănătate - Ortopedie

Pastila de sănătate - Ortopedie

Data publicării: Marţi, 6 apr 2021

Știați că ... încălțămintea incomodă poate determina ruptura parțială sau totală a tendonului ahilean? Iar dacă o ruptură parțială poate să prezinte simptome ușoare, o ruptură totală va fi însoțită de o durere bruscă și de pierderea mobilității piciorului.  Indiferent de metoda de tratament va urma de o perioadă de recuperare, ce durează câteva luni. Medicii ne recomandă să avem mare grijă la alegerea pantofilor, ei trebuie să fie în primul rând, comozi!

Cabinetul nostru de ortopedie este în contract cu CASMB, deci puteți veni cu o trimitere de la medicul de familie pentru un consult gratuit.

Programări sau informații suplimentare puteți obține la 031.9593 și 0726.150.250 sau vizitați www.nectarie6.ro.

 

Pastila de sănătate - Ortopedie

Știați că ... încălțămintea incomodă poate determina ruptura parțială sau totală a tendonului ahilean? Iar dacă o ruptură parțială poate să prezinte simptome ușoare, o ruptură totală va fi însoțită de o durere bruscă și de pierderea mobilității piciorului. Indiferent de metoda de tratament va urma de o perioadă de recuperare, ce durează câteva luni. Medicii ne recomandă să avem mare grijă la alegerea pantofilor, ei trebuie să fie în primul rând, comozi! Cabinetul nostru de ortopedie este în contract cu CASMB, deci puteți veni cu o trimitere de la medicul de familie pentru un consult gratuit. Programări sau informații suplimentare puteți obține la 031.9593 și 0726.150.250 sau vizitați www.nectarie6.ro.

Publicată de Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” pe Luni, 5 aprilie 2021