Obosești des fără un motiv întemeiat?

Obosești des fără un motiv întemeiat?

Oboseala este unul din cele mai comune simptome ale unei afecțiuni tiroidiene. Hormonii tiroidieni au o influență puternică asupra creierului, inimii, metabolismului, digestiei, părului, pielii și părului. Întrucât tiroida reglează un număr mare de sisteme și procese din corp, nu este de mirare că atunci când această glandă nu funcționează optim, nimic în corp nu merge bine.

Oboseala
pe care o cauzează o afecțiune tiroidiană se manifestă printr-o stare de epuizare constantă, care te face să te simți slăbit și îți afectează capacitatea de îndeplinire a sarcinilor zilnice.

Oboseala
se poate instala brusc sau treptat, cauzând nevoia de a dormi în timpul zilei, iar dimineața mai mult decât în mod normal. Este un simptom nespecific și de regulă prezentarea la medic este întârziată.

Medicul endocrinolog
este specializat în diagnosticarea și tratamentul a numeroase afecțiuni asociate cu dezechilibrele hormonale.

Vino la endocrinologie la Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie” din Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6 pentru un control de specialitate. Domnul doctor Radu Mihalca, medic primar endocrinolog cu competență în andrologie, sexologie, osteodensimetrie și ecografie te poate ajuta cu diagnosticarea și tratamentul unor predispoziții sau afecțiuni hormonale, înainte ca acestea să se dezvolte în ceva mai grav.

Dacă ai bilet de trimitere nu vei achita consultația. 

Programări la 031.9593. sau completează formularul de programări online și te sunăm noi!

Data publicării: Joi, 7 dec 2023