Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie” își mărește gama de specialități pe parcursul anului 2022

Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie” își mărește gama de specialități pe parcursul anului 2022

Ca răspuns la nevoia regăsită în comunitate, Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”, își propune să introducă în anul 2022 noi specialități, precum:

  • Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice,
  • Oncologie medicală,
  • Neurologie,
  • Radiologie și Imagistică Medicală.

În anul 2021, un an pandemic și plin de provocări, personalul medical al Centrului de Sănătate „Sfântul Nectarie” s-a implicat direct în primele cinci luni în procesul de vaccinare al populației contra SARS-CoV 2. Chiar și în acest context efortul și implicarea personalului medical în oferirea serviciilor medicale către populație se regăsește în creșterea cu 40% a numărului de consultații și a veniturilor înregistrate.

Obiectivul Centrului de Sănătate „Sfântul Nectarie” se menține și după patru ani de la înființare, centrat pe oferirea de servicii medicale diversificate de înaltă calitate, la prețuri accesibile.

Iar veștile bune continuă!

Pe parcursul anului 2022, ne-am propus extinderea serviciilor de recuperare medicală din Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”, operaționalizarea bazei de tratament existente în Centrul pentru persoane vârstnice ”Floare Roșie”.

Suntem mândri să vă reamintim că Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie” este o unitate sanitară publică unde puteti beneficia de servicii medicale decontate prin CNAS.

Cum puteți lua legătura cu specialiștii din Centru?

  • accesați formularul de înscriere online de la www.nectarie6.ro/contact;
  • sunați la telefonul 031 95 93;
  • direct la sediul din Bd. Uverturii nr. 81, Sector 6, Bucureşti.

Data publicării: Joi, 23 dec 2021