Caravana zâmbetelor frumoase a vizitat două noi școli din comunitate

Caravana zâmbetelor frumoase a vizitat două noi școli din comunitate

Peste 40 de copii școlari din Sectorul 6 au participat în zilele de 6 și 7 martie 2024 la caravana organizată de Magazinul SocialXChange pentru deprinderea obiceiurilor sănătoase de igienă dentară.

În cadrul proiectului Mămici de pici, doamna doctor Corina Sorică, medic stomatolog la Centrul de Sănătate Sfântul Nectarie, le-a vorbit elevilor înscriși la centrele de tip afterschool Drumul Taberei și Școala nr. 168 despre cât de important este să te speli frecvent și corect pe dinți.

Cadourile constând în ață dentară, apă de gură, periuța de dinți și pastă de dinți, au fost oferite de Institutul Stefanini, partener în proiectul menționat.

În data de 5 martie a acestui an, lecțiile pentru un zâmbet frumos au debutat la Centrul de Zi Giulești-Sârbi, unde peste 20 de copii au deprins de la adulți secretele unei danturi sănătoase.

Programul Mămici de pici se adresează copiilor și mamelor cu copii mici din Sectorul 6, având ca scop pregătirea lor pentru viață și depășirea obstacolelor ce pot apărea în plan școlar, profesional sau familial.

Data publicării: Joi, 7 mar 2024