Când trebuie să faci prima vizită la ginecolog?

Când trebuie să faci prima vizită la ginecolog?

Medicii ne transmit că debutul vieții sexuale trebuie să coincidă cu prima vizită la un cabinet de ginecologie. Dacă îți dorești sănătate, controlul ginecologic trebuie realizat anual.

Ce noutăți poți afla la primul control ginecologic?

  • Primești informația corectă! Ai acces la răspunsuri exacte la întrebări precum: modificările corpului tău, menstruație, sarcină, sex sau sexualitate.
  • Afli ce înseamnă prevenția! Afli cu această ocazie care sunt metodele potrivite ție de contracepție, precum și cele de prevenire a bolilor cu transmitere sexuală.
  • Vei primi diagnostic și tratament! Daca ai o menstruație neregulată însoțită de durere, disconfort în timpul actului sexual sau alte tulburări din sfera genitală, numai medicul ginecolog îți poate recomanda un tratament adecvat și personalizat.

Prevenția primară conține o consultație la ginecologie, o ecografie transvaginală și de sân. În urma controlului de rutină, medicul ginecolog poate decide efectuarea unui test Babeș-Papanicolau sau a unei colposcopii. Toate procedurile sunt nedureroase, neinvazive și rapide.

Vino la un control de rutină în Bulevardul Uverturii Nr 81, Sector 6, sună la 031.9593 sau completează formularul online de programări și te sunăm noi!

Data publicării: Luni, 23 oct 2023