Tinerii voluntari din Sectorul 6 promovează sănătatea în comunitate!

Proiectul SAFE – Sănătate, Accesibilitate, Facilitate, Educație - Tinerii voluntari din Sectorul 6 promovează sănătatea în comunitate!

Sâmbătă, 9 septembrie 2023, cu sprijinul tinerilor voluntari din Sectorul 6, a avut loc o campanie de informare și conștientizare in Parcul Drumul Taberei.  

În cadrul evenimentului „Rămas bun, vacanță”, promovând activitățile din cadrul proiectului SAFE - Sănătate, Accesibilitate, Facilitate, Educație, voluntarii au explicat cetățenilor că este important să meargă la medic periodic, sa-și monitorizeze starea de sănătate și mai ales să aibă grijă de cei vulnerabili din comunitate, sprijinindu-i să ajungă la controlul medical. 

Și tu poți beneficia de consultații gratuite, d
acă ai domiciliul în București și îndeplinești una din următoarele condiții:

  • Vârstnic (peste 62 de ani femeie și peste 65 de ani bărbat);
  • Deții certificat de încadrare în grad de handicap;
  • Persoană de etnie romă;
  • Aflat în risc de sărăcie;
  • Singur și ai probleme de sănătate;
  • Persoană care provine din sistemul de protecție a copilului;
  • Persoană fără adăpost.

Vino și înscrie-te în proiect!

La Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”, din Bulevardul Uverturii nr. 81 Sector 6, îți oferim un consult GRATUIT la medicul specialist, asistență și consiliere medicală. Printre investigațiile care însoțesc consultația din cadrul proiectului SAFE se află și depistarea afecțiunilor pulmonare iar la nevoie poți beneficia, în baza recomandărilor medicului, de o radiografie GRATUITĂ.  

Află cum te poți înscrie!
Sună la 021.9970 sau intră pe safe.dgaspc6.ro.

Proiectul este coordonat de Ministerul Sănătății și derulat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, în parteneriat cu Fundația Estuar și Centrul Multifuncțional de Sănătate Sfântul Nectarie, fiind finanțat prin programul ”Provocări în sănătatea publică la nivel european” – Mecanismul Financiar SEE 2014-2021”.

Proiectul se va derula pe o perioadă de 18 luni, având un buget total de 986.448 Euro.

Pentru  mai  multe detalii  referitoare la granturile SEE şi norvegiene, poți vizita  http://ro-sanatate.ms.rowww.eeagrants.orgwww.eeagrants.ro sau www.norwaygrants.ro.

Data publicării: Luni, 11 sep 2023