Au sosit rezultatele de la testarea gratuită Babeș-Papanicolau!

Au sosit rezultatele de la testarea gratuită Babeș-Papanicolau!

Începând de astăzi, 26 octombrie 2023, doamnele care au realizat testul gratuit Babeș-Papanicolau, pot veni la Recepția Centrului de Sănătate ”Sfântul Nectarie” pentru a-și ridica rezultatul.
Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie” se află în Bulevardul Uverturii Nr. 81, Sector 6, iar informații suplimentare puteți obține la 031.9593. Vă așteptăm!

Peste 100 de persoane au beneficiat în luna august de testarea gratuită Babeș-Papanicolau, investigația care vizează depistarea leziunilor precursoare, incipiente sau maligne ale colului uterin. Evenimentul a fost realizat de Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie” în parteneriat cu Institutul Oncologic Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu București și face parte din Programul Național de Depistare Precoce a Cancerului de Col, susținut de Ministerul Sănătății.

Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie” este locul unde cetăţenii pot beneficia de consultații și tratamente medicale de calitate, decontate prin CASMB, iar persoanele cu venituri mici din comunitate, au parte de servicii medicale gratuite sau cu plată parțială. Pentru programări sau informații suplimentare sunați la 031.9593 sau vizitați nectarie6.ro.

Data publicării: Joi, 26 oct 2023