7 Aprilie - Ziua Mondială a Sănătății. În Sectorul 6 susținem sănătatea!

7 Aprilie - Ziua Mondială a Sănătății. În Sectorul 6 susținem sănătatea!

În mijlocul pandemiei, a poluării, a bolilor în creştere precum cancerul, astmul, bolile de inimă, dorim să vă reamintim că sănătatea trebuie pusă pe primul plan, cu atât mai mult cu cât anul acesta, Ziua Mondială a Sănătații este dedicată planetei noastre.

Venim în întâmpinarea necesității de a accesa servicii medicale de calitate cu o clinică modernă, aproape de casă, unde echipa medicală formată din profesioniști, are la dispoziție aparatura necesară realizării unui act medical performant.
Ne găstiți în cartierul Militari, pe Bulevardul Uverturii nr. 81 Sector 6! Sună și realizează o programare la 031.9593.

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” vă așteaptă cu o gamă largă de servicii medicale, în contract cu CNAS, pentru specialități precum: pediatrie, cardiologie, dermatologie, endocrinologie, oftalmologie, medicină internă, ortopedie, gastroenterologie, recuperare medicală, ginecologie, stomatologie, ORL, chirurgie, psihiatrie. Totodată, oferim servicii medicale cu plată la: DEXA - Osteodensitometrie, pneumologie, urologie, neurochirurgie, psihologie clinică și chirurgie cardio-vasculară.

Ziua Mondială a Sănătăţii se celebrează în data de 7 aprilie pentru a marca înființarea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) în anul 1948.

Data publicării: Joi, 7 apr 2022