Proiectul SAFE – Sănătate, Accesibilitate, Facilitate, Educație - lucrările la secția de radiologie din cadrul Centrului de Sănătate Sfântul Nectarie avansează

Proiectul SAFE – Sănătate, Accesibilitate, Facilitate, Educație - lucrările la secția de radiologie din cadrul Centrului de Sănătate Sfântul Nectarie avansează

Centrul de Sănătate Sfântul Nectarie anunță că lucrările la secția de radiologie, care urmează să devină operațională ca parte a proiectului SAFE – Sănătate, Accesibilitate, Facilitate, Educație, au avansat considerabil.

Respectând toate normele de securitate din practicile de radiologie de diagnostic si intervențională, această secție va fi deosebit de importantă pentru pacienții cu afecțiuni complexe care necesită investigații imagistice avansate, în special persoane care suferă de afecțiuni respiratorii, dar și cele care au nevoie de investigații specializate pe radiologie muscoscheletală.

În deplin acord cu misiunea Centrului de Sănătate Sfântul Nectarie, un serviciu dedicat sănătății și bunăstării pacienților săi, secția de radiologie va fi echipată cu cele mai noi tehnologii medicale, iar personalul medical instruit pentru a furniza servicii de calitate, dorindu-se a deveni  astfel un exemplu în legătură cu eforturile comune ale autorităților și comunității, pentru a asigura accesul la servicii medicale de calitate pentru toți cetățenii, indiferent de originea lor socio-economică.

Dacă ai domiciliul în București și îndeplinești una din următoarele condiții:

  • Vârstnic (peste 62 de ani femeie și peste 65 de ani bărbat);
  • Deții certificat de încadrare în grad de handicap;
  • Persoană de etnie romă;
  • Aflat în risc de sărăcie;
  • Singur și ai probleme de sănătate;
  • Persoană care provine din sistemul de protecție a copilului;
  • Persoană fără adăpost,

la Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”, din Bulevardul Uverturii nr. 81 Sector 6, îți oferim un consult GRATUIT la medicul specialist, asistență și consiliere medicală. Printre investigațiile care însoțesc consultația din cadrul proiectului SAFE se află și depistarea afecțiunilor pulmonare iar la nevoie poți beneficia, în baza recomandărilor medicului, de o radiografie GRATUITĂ.

Este important să acționezi ACUM pentru a preveni bolile respiratorii și pentru a te proteja pe tine și pe cei din jurul tău.

Află dacă te poți înscrie!
Sună la 021.9970 sau intră pe safe.dgaspc6.ro

Proiectul este coordonat de Ministerul Sănătății și derulat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, în parteneriat cu Fundația Estuar și Centrul Multifuncțional de Sănătate Sfântul Nectarie, fiind finanțat prin programul ”Provocări în sănătatea publică la nivel european” – Mecanismul Financiar SEE 2014-2021”

Proiectul se va derula pe o perioadă de 18 luni, având un buget total de 986.448 Euro.

Pentru mai multe informații și înscrieri ne puteți contacta la numărul de telefon 021.9970 sau la adresa de email safe@dgaspc6.com.

Pentru  mai  multe detalii  referitoare la granturile  SEE şi norvegiene, vă rugăm să vizitaţi http://ro-sanatate.ms.ro, www.eeagrants.org   www.eeagrants.ro  sau www.norwaygrants.ro.

Data publicării: Luni, 10 apr 2023