20 Martie - Ziua Mondială a Sănătății Orale

Astăzi sărbătorim Ziua Mondială a Sănătății Orale, o ocazie de a pune accentul pe importanța îngrijirii dinților și de a promova zâmbete sănătoase în întreaga comunitate!

Ziua Mondială a Sănătății Orale ne oferă o oportunitate minunată de a vă aduce la cunoștiință importanța unei igiene dentare corespunzătoare.

De ce sărbătorim Ziua Mondială a Sănătății Orale?


Sănătatea orala nu este doar despre a avea un zâmbet frumos, ci și despre impactul sănătății generale. Igiena orală corectă nu doar previne problemele dentare, ci contribuie și la reducerea riscului de afecțiuni corporale.

Cum puteți să participați:

  • Consultații:  Programați-vă pentru a vă asigura că zâmbetul dumneavoastră este în cea mai bună formă!
  • Educație Orală: Veniți cu copilul la Evenimentul dedicat sanatatii orale a copiilor din  data de 22 Martie 2024 la Plaza România, etajul 1, zona Rotonda între orele 10:00 – 12:00, pentru a vă informa despre cele mai bune practici de igienă orală.
  • Promoții Speciale: Oferta specială pentru serviciile stomatologice – Campania lunii Martie – Pachet Igienizare dentară.

La Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie”, vă oferim servicii stomatologice de înaltă calitate și consultanță personalizată pentru a vă menține sănătatea orală în cea mai bună formă. Dorim să vă împărtășim importanța unei igiene dentare corespunzătoare și să vă invităm să vă alăturați eforturilor noastre pentru o comunitate cu zâmbete fericite și sănătoase.

Ne găsiți în Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6.

Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie” este singura unitate medicală de stat din Sectorul 6, aflată în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 și a Primăriei Sectorului 6, care oferă o gamă largă de specialități medicale, în contract cu CNAS sau cu plată.

Pentru programări sunați la 031.9593 sau completați formularul online de programări și vă sunăm noi!

Campania lunii MARTIE. IGIENIZARE DENTARĂ doar la 130 LEI!

Data publicării: Miercuri, 20 mar 2024