Doamnele au beneficiat de oferta lunii IANUARIE - testare Babeș Papanicolau la Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”

Doamnele au beneficiat de oferta lunii IANUARIE - testare Babeș Papanicolau la Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”

Peste 50 de persoane au beneficiat în sâptămâna 15 – 19 ianuarie, de oferta lunii IANUARIE, testarea Babeș-Papanicolau, investigația care vizează depistarea leziunilor precursoare, incipiente sau maligne ale colului uterin.

Testul Babeș- Papanicolau împreună cu controlul ginecologic, sunt cele mai importante și eficiente investigații ginecologice pe care o femeie trebuie să le facă anual pentru a fi sigură că este bine.

Mulțumim echipei medicale pentru profesionalism în derularea campaniei de prevenție testare Babeș-Papanicolau - campania lunii IANUARIE-, și a pacientelor care s-au înscris în acest proiect.

Pentru interpretarea rezultatelor doamnele pot beneficia de consult cu bilet de trimitere la specialitatea ginecologie, pe bază de programare la tel. 031 9593 sau accesând formularul de programări online.

Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie” este o unitate medicală aflată în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 și a Primăriei Sectorului 6, unde cetăţenii pot beneficia de consultații și tratamente medicale de calitate decontate prin CASMB, iar persoanele cu venituri mici din comunitate, au parte de servicii medicale gratuite sau cu plată parțială.

Pentru programări sau informații suplimentare sunați la 031.9593,

Urmărește calendarul reducerilor pe site sau pagina de facebook nectarie6.

Data publicării: Luni, 22 ian 2024