Gândurile noastre ne îmbolnăvesc! Ai grijă de sănătatea ta psihică!

Gândurile noastre ne îmbolnăvesc! Ai grijă de sănătatea ta psihică!

PACHET 3 ȘEDINȚE CONSILIERE PSIHOLOGICĂ la prețul de 285 lei
la Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie” în Sectorul 6

Menținerea stării de bine și a sănătății mentale și emoționale este o provocare zilnică pentru fiecare dintre noi, cu impact major la nivelul relațiilor, performanțelor și integrării în comunitatea din care facem parte. Mintea noastră este nevoită să facă față unei lumi în schimbare, astfel încât starea noastră de bine nu ni se întâmplă de la sine, ci presupune efort, capacitate de adaptare, ceea ce implică de cele mai multe ori suport extern.

Ofertă
“Pachet 3 ședinte de consiliere psihologică copil/ adolescent/adult” – la prețul de 285 lei.

  • Pachetul promoțional conține: 3 Ședințe de consiliere psihologică pentru copil/adolescent sau adult;
  • Ofertă valabila de la 01.03.2024 – 30.04.2024;
  • Ședințele se vor desfășura în zilele de joi și vineri în perioada ofertei, între orele 15-20.
  • Achiziționarea pachetului se face în perioada 12 februarie – 1 martie 2024.

Psihologia clinică se axează pe aspectele intelectuale, emoționale, biologice, psihologice, sociale și comportamentale ale funcționării unei persoane în diverse etape ale vieții. Situațiile în care este indicat să ceri ajutorul specialistului pentru evaluarea clinică a ta sau copilului tău sunt diverse.

Fie că este vorba de evaluarea copilului tău în cazul unui conflict școlar, are probleme de învățare și/sau de atenție, este foarte neliniștit și agitat, este victima comentariilor răutăcioase ale altor copii sau este chiar el agresiv cu alte persoane sau chiar tu ca adult te confrunți cu unele dificultăți emoționale și de aici pot apărea și alte situații care afectează calitatea vieții, nu amâna și beneficiază de oferta noastră.

Psiholog clinician Maria-Marilena Popa te așteaptă la Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie” pentru a depăși împreună într-un cadru sigur și plăcut toate problemele, fricile și barierele care te împiedică să trăiești o viață liniștită împreună cu familia, colegii și întreaga societate.

Ne găsești în Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6. Programările le poți face fizic, la sediul nostru, telefonic la 0319593 sau completează formularul online de programări și te sunăm noi.

Te așteptăm!

Data publicării: Vineri, 9 feb 2024