Consultații gratuite pentru vârstnici

Persoanele vârstnice sunt așteptate să se programeze la un control gratuit la cabinetul de Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice din Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”.

Consultația va avea loc în data de 2 octombrie 2023, în intervalul orar 13.00-20.00, iar medicul le va măsura glicemia și vor discuta despre stilul de viață sănătos.

Consultațiile vor avea loc doar pe baza de programare prealabilă și în limita locurilor disponibile. Se pot programa persoane vârstnice, indiferent de domiciliu, nefiind necesar bilet de trimitere de la medicul de familie.

Programări se pot obține la 031.9593 sau online cu specificația ”Zi vârstnic” și personalul Recepției va suna persoanele interesate pentru fixarea programării.

Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie” se află în Bulevardul Uverturii Nr. 81, Sector 6 (Cartierul Militari). Vă așteptăm!

Bogdan Istrate
, medic specialist, ne transmite: ”Un stil de viață sănătos impune respectarea unei diete echilibrate și un aport suficient de apă. Este considerată sănătoasă o dietă bogată în fibre și săracă în grăsimi saturate și zaharuri adăugate. Persoanele care adoptă acest stil de viață vor combate creșterea nedorită în greutate, dezvoltarea rezistenței la insulină, a problemelor digestive și aterosclerozei.”

Cu ocazia Zilei Persoanelor Vârstnice, vă reamintim că sănătatea trebuie pusă pe primul plan la orice vârstă, iar în luna octombrie dăm startul prevenției!

Data publicării: Luni, 18 sep 2023