OCTOMBRIE - Prevenția salvează vieți! ECOGRAFIE gratuită de sân

În luna octombrie, organizăm Campania de screening de cancer de sân ”Prevenția salvează vieți!” la Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”, din Bulevardul Uverturii nr. 81, sector 6, București.

Ne preocupăm îndeaproape de sănătatea comunității și încurajăm controlul preventiv periodic, iar în octombrie, lună declarată a conștientizării și prevenirii cancerului de sân, oferim tuturor doamnelor de peste 30 de ani, posibilitatea de a realiza o ecografie gratuită de sân.

Ecografiile vor fi realizate de medicul Smaranda Cristian-Alexandru – specialist chirurgie, având competențe în ecografie generală.

În cadrul acestei campanii doamnele, indiferent de domiciliu, sunt invitate să realizeze în mod gratuit ecografii bilaterale de sân, în toate zilele de marți ale lunii octombrie 2023, în intervalul orar 10.00 - 13.00, în limita locurilor disponibile și doar pe bază de programare prealabilă.

Programări la 031.9593 sau online cu specificația ”campanie eco sân” și personalul Recepției va suna persoanele interesate pentru fixarea programării. Vă așteptăm!

Detalii pe scurt campanie:


Conținut: ecografii bilaterale de sân, în limita locurilor disponibile;
Condiții de participare: doamnele de peste 30 de ani, doar cu programare prealabilă, indiferent de domiciliu și fără bilet de trimitere;
Preț plătit de pacientă: 0 lei;
Loc de derulare: Centrul de Sănătate ”Sf. Nectarie”;
Programare: 031.9593 sau online cu specificația ”campanie eco sân”;
Medic implicat: Dr. Smaranda Cristian-Alexandru;
Zilele campaniei: 3, 10, 17, 24, 31 octombrie 2023.

Data publicării: Luni, 25 sep 2023