Ecografii gratuite de sân. În România cancerul de sân reprezintă a treia cea mai întâlnită formă de cancer

Ecografii gratuite de sân. În România cancerul de sân reprezintă a treia cea mai întâlnită formă de cancer

Peste 60 de doamne au beneficiat de ecografii bilaterale de sân la Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie” în luna octombrie, luna conștientizării ravagiilor pe care le lasă în urma lui cancerul de sân. Depistat la timp, cancerul de sân poate fi vindecat! Ai grijă de tine și mergi la control!

Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie” trage un semnal de alarmă în privința necesității realizării controalelor medicale periodice și a oferit GRATUIT, pe parcursul lunii octombrie, ecografii bilaterale de sân în Bulevardul Uverturii nr. 81, sector 6, București.

Vă mulțumim pentru interesul acordat Campaniei noastre de screening de cancer de sân și vă încurajăm să realizați anual acest test non invaziv care vă ține la curent cu starea de sănătate.

Totodată, vă reamintim că puteți realiza în continuare ecografii de sân la Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie” din Bulevardul Uverturii nr.81, sector 6, București. Prețul unei ecografii de sân bilaterală este de 185 de lei. Programările se pot obține la 031.9593 sau online cu specificația ”eco sân” și vă sunăm noi pentru fixarea programării.

Cancerul de sân este cea mai frecventă afecțiune oncologică la femei și conform Societății Europene de Oncologie Medicală (European Society for Medical Oncology) este principala cauză de deces prin cancer la femeile europene.

În România conform datelor publicate de Institutul Național de Sănătate Publică pentru anul 2020, cancerul de sân reprezintă a treia cea mai întâlnită formă de cancer, cu o pondere a cazurilor noi de 12,2%, după cancerul de colon și cancerul de plămâni.

Data publicării: Miercuri, 1 nov 2023