Cancerul de sân depistat la timp, poate fi vindecat! Ai grijă de tine și hai la control!

“Campania de prevenție a cancerului de sân este mai mult decât necesară, în condițiile în care această boală este atât de necruțătoare.”

Acesta a fost unul din mesajele pe care care le-am primit în cadrul campaniei organizate la Centrul de “Sănătate Sfântul Nectarie”, în luna dedicată conștientizării și prevenirii cancerului de sân de la o pacientă.

Am întâlnit-o pe doamna G., în vârstă de 41 de ani, pe holurile centrului, așteptând rezultatele ecografiei mamare, făcută de domnul doctor Smaranda Alexandru, ecografie de control la un an de la diagnosticarea cancerului de sân. Profund marcată de traseul unei paciente cu acest diagnostic, de la momentul diagnosticului până la operația de mastectomie suferită, mesajul doamnei a fost: dacă aceste ecografii ar fi gratuite și incluse în planul de prevenție, mai accesibile pentru toate femeile, ar fi de un real ajutor pentru diagnosticarea la timp a acestei boli.

Am resimțit și noi bucuria doamnei după ce a primit un rezultat bun la ecografia mamară, la un an de la diagnosticare.

Puteți face în continuare programări pentru ecografii bilaterale de sân la prețul de 185 de lei. Sunați la 031.9593 sau online cu specificația ”eco sân” și vă sunăm noi pentru fixarea programării.

Ne găsiți în Bulevardul Uverturii nr.81, Cartier Militari.

Data publicării: Marţi, 24 oct 2023