Campania ”Prevenția Salvează vieți”! Ziua mondială de luptă împotriva cancerului la sân

În OCTOMBRIE 2023, lună dedicată conștientizării și prevenirii cancerului de sân, doamnele care au obținut programare la Campania ”Prevenția Salvează vieți”, vor beneficia GRATUIT de ecografii bilaterale de sân la Centrul de Sănătate ”Sf. Nectarie”, din Bulevardul Uverturii nr. 81, sector 6, București.

Peste 60 de ecografii gratuite vor fi realizate pe tot parcursul lunii octombrie, de către medicul Smaranda Alexandru – specialist chirurgie, având competențe în ecografie generală.

Totodată, vă reamintim că puteți realiza în continuare ecografii bilaterale de sân la prețul de 185 de lei. Programări se pot obține la 031.9593 sau online cu specificația ”echo sân” și vă sunăm noi pentru fixarea programării.

Cancerul de sân depistat la timp, poate fi vindecat! Ai grijă de tine și hai la control!

Prima zi a lunii octombrie este, la nivel mondial, dedicată luptei împotriva cancerului la sân. Recunoscută și sub denumirea de luna roz, în această perioadă, femeile sunt îndemnate să acorde mai multă atenție propriei sănătăți și este un bun prilej pentru a le reaminti că, printr-un control medical realizat la timp, cancerul poate fi descoperit și vindecat.

Cancerul de sân rămâne principala cauză de deces prin cancer în rândul femeilor, cu aproximativ 95.000 decese în 2020, reprezentând 17% din totalul deceselor provocate de această boală. Deși incidența cancerului de sân a crescut în ultimul deceniu, ratele de deces au scăzut ori s-au stabilizat, datorită diagnosticului mai timpuriu și tratamentului mai eficient.

Data publicării: Luni, 2 oct 2023