Ziua Mondială a Sănătăţii

Ziua Mondială a Sănătăţii

Ziua Mondială a Sănătăţii se celebrează în fiecare an în data de 7 aprilie, pentru a marca înființarea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) în anul 1948. Cu atât mai mult cu cât în această perioadă în care, de un an de zile ne confruntăm cu această pandemie, dorim să vă reamintim că sănătatea trebuie pusă pe primul plan!

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” vă așteaptă cu o gama largă de servicii medicale, în contract cu CASMB, pentru specialități precum: stomatologie, pediatrie, cardiologie, dermatologie, endocrinologie, oftalmologie, medicină internă, ortopedie, gastroenterologie, recuperare medicală, ginecologie, ORL, chirurgie, psihiatrie, laborator de analize (extern). Totodată, oferim servicii medicale cu plată la: pneumologie, urologie, neurochirurgie, psihologie clinică.

În contextul actual, din cauza pandemiei numeroase spitale au devenit suport covid, iar pacienții care suferă de diferite afecțiuni acute sau cronice au accesul limitat la serviciile de investigare și terapie.

Vă așteptăm în cartierul Militari, pe Bulevardul Uverturii nr. 81, unde puteți accesa servicii de sănătate în condiții de siguranță, cu respectarea tuturor măsurilor sanitare în vigoare.

Pacienții noștri vin din toate colțurile țării pentru diagnostic și tratament, în parte datorită contractului cu CASMB, dar și pentru echipa extraordinară formată din medici, asistente medicale și asistenți sociali.

Ne adresăm și persoanelor cu venituri mici din comunitate, care pot beneficia de servicii medicale gratuite sau cu plată parțială, iar adulții și copiii cu dizabilități din sector beneficiază de recuperare medicală gratuită.

Din grijă pentru oameni, în cadrul centrului se derulează în permanență campanii de prevenție menite să formeze în rândul oamenilor deprinderea de a vizita periodic medicul, indiferent de faptul că starea de sănătate este una aparent bună. Prevenția în sănătate duce la creșterea stimei de sine și redă calitatea vieții.

Programările la consultaţii, precum şi solicitarea de informaţii legate de serviciile oferite, pot fi efectuate în toate zilele lucrătoare, în intervalul orar 08:00 – 20:00, la telefon: 031.9593, 0726.150.250 sau prin formularul de programare online de pe www.nectarie6.ro.

Data publicării: Miercuri, 7 apr 2021