Vino la Endocrinologie în Cartierul Militari!

Vino la Endocrinologie în Cartierul Militari!

Dormi bine, mănânci trei mese pe zi, ai o greutate normală, ești vesel?

Starea de sănătate, greutatea, fertilitatea sau buna dispoziție sunt deseori afectate de dezechilibrele hormonale. La apariția lor contribuie factorii dăunători din viața cotidiană precum stresul, mediul poluant, oboseala, alimentația nepotrivită sau lipsa de mișcare.

Hormonii sunt cei care reglează metabolismul, apetitul, ritmul cardiac, somnul, funcția sexuală, stresul, temperatura corporală, etc.

Cu toții putem trece la un moment dat printr-un dezechilibru hormonal, de aceea este necesar să adoptăm un stil de viață echilibrat și să ne adresăm anual medicului endocrinolog pentru un control de rutină.

În ultima perioadă, tulburările endocrine sunt tot mai frecvente, mai ales în rândul femeilor, majoritatea dintre persoane depistându-le destul de greu sau deloc. Acest lucru se întâmplă deoarece o mare parte dintre simptome sunt puse pe seama altor afecțiuni.

Vino la un consult de specialitate la cabinetul de Endocrinologie al Centrului de Sănătate “Sfântul Nectarie” situat în Bulevardul Uverturii Nr. 81, Sector 6.

Programările se obțin la 031.9593 sau prin completarea formularului de programări online de pe site, iar consultația este gratuită, dacă ai bilet de trimitere de la medicul de familie.

Data publicării: Miercuri, 14 dec 2022