Știați că 1 din 8 femei se confruntă cu probleme ale tiroidei?

Știați că 1 din 8 femei se confruntă cu probleme ale tiroidei?

Dacă aveti fluctuații de greutate, palpitații sau o transpirație excesivă, dacă starea psiho-emotivă este modificată, atunci este foarte posibil să aveți probleme cu glanda tiroidă. Acestea sunt doar câteva simptome dintr-un tablou clinic care trădează o tulburare ce poate face parte din diverse afecțiuni precum: depresie, boli cardiovasculare, infertilitate sau afectarea valorilor colesterolului.

Prima vizită la medicul endocrinolog este ideal să se realizeze chiar de la vârsta de 20 de ani. Cel mai adesea oamenii consideră că analizele anuale de sânge sunt suficiente pentru a lămuri o anumită problemă de sănătate şi doar în cazuri excepționale, realizează și alte investigaţii. Din păcate această concepție, cât se poate de greşită, face ca anumite afecțiuni să devină netratabile.

Pe domnul Radu Mihalca, medic primar endocrinolog, în găsiți de luni până vineri, între orele 08.00 - 15.00, la Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie”, situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6. Vă puteți programa la telefon 031.9593 și 0726.150.250 sau pe www.nectarie6.ro, consultația este gratuită cu trimitere de la medicul de familie.

“Acest centru oferă tuturor cetățenilor din comunitate servicii medicale gratuite sau cu plata parțială, în funcție de venitul realizat. Suntem alături de oameni și dorim să-i sprijinim prin diversificarea acestor servicii medicale pentru a-și putea verifica periodic starea de sănătate, a declarat primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie” oferă diagnostic și expertiză medicală în următoarele domenii medicale: Stomatologie, Oftalmologie, Medicină Internă, Ortopedie, Gastroenterologie, Recuperare medicală (kinetoterapie, fizioterapie și masaj), Ginecologie, ORL, Chirurgie Generală, Psihiatrie, Cardiologie, Dermatologie, Pediatrie, Pneumologie, Endocrinologie, Neurologie, Neurochirurgie, Urologie, Psihologie clinică, Chirurgie cardiovasculară.

Data publicării: Joi, 27 iun 2019