Servicii stomatologice excepționale, fără nicio excepție

Servicii stomatologice excepționale, fără nicio excepție

Un zâmbet plăcut și sănătos este ceea ce îți propun cei cinci stomatologi, pe care îi poți întâlni la Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”, situat în Bulevardul Uverturii  nr. 81, Sector 6.

Specialiștii noștri îți oferă un plan de tratament bine structurat, adaptat nevoilor individuale specifice, la prețuri competitive. Spre exemplu un periaj profesional, aplicat în vederea prevenirii apariției cariilor, costă la noi 30 de lei. Mai multe informaţii aici.

Cele două cabinete stomatologice te așteaptă de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-20.00, pentru a-ți dărui zâmbetul pe care l-ai visat.

Dotarea cabinetelor stomatologice s-a realizat cu implicarea Bisericii Ortodoxe Române și a Protoieriei Sector 6, a căror misiune este de a sprijini în permanență oamenii. Aparatura și instrumentele medicale donate fac viața mai ușoară tuturor persoanelor care necesită tratament stomatologic.

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”, aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 se adresează tuturor cetățenilor, oferind asistență medicală și terapie de specialitate, iar pentru persoanele nevoiașe din Sectorul 6, servicile sunt gratuite sau parțial subvenționate, în funcție de venituri.

Deschis în luna decembrie 2017, Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”, oferă servicii medicale în specializările: O.R.L., ortopedie, recuperare medicală, medicină internă, gastroenterologie, psihiatrie, oftalmologie, urologie, cardiologie, endocrinologie, dermatologie, medicina muncii, ginecologie, stomatologie, psihologie, laborator de analize medicale, chirurgie generală, neurologie infantilă, chirurgie cardiovasculară, neurochirurgie, kinetoterapie, neurologie și pneumologie.

Pentru programări sau informații suplimentare puteți suna la numerele de telefon 031.9593 sau 021.568.40.30, de asemenea ne puteți scrie la contact@nectarie6.ro.

Data publicării: Joi, 8 feb 2018