Servicii stomatologice cu până la 60% reducere

Servicii stomatologice cu 40% reducere

Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie”, aflat în Bulevardul Uverturii nr. 81, este locul unde poți primi tratament stomatologic decontat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate. 

Suntem printre puținii furnizori de servicii de specialitate care oferă această facilitate pentru stomatologie.

Anumite tratamente precum: caria simplă, obturaţia dintelui, extracţia dinţilor permanenţi cu anestezie, proteza acrilică mobilizabilă pe arcadă, reparaţia protezei sau a aparatului ortodontic sunt doar câteva dintre serviciile pe care le puteți accesa, achitând doar 40% din preț. Restul este decontat prin intermediul biletului de trimitere de la medicul de familie.

În plus, la copii tratamentul unei carii simple este gratuit, dacă veniți cu bilet de trimitere.  

Vă așteptăm la noi, fie că este vorba de o consultație primară, stabilirea diagnosticului și elaborarea planului de tratament, implanturi, extracții sau intervenții chirurgicale diverse, tratamentul cariilor simple și a parodontitelor, medicii noștri sunt pregătiți pentru a vă reda zâmbetul și starea de bine”, a precizat viceprimarul Mihaela Ștefan.

Medicii centrului: Dan Georgescu, Andrei Niță, Mihai Vizuroiu și Corina Sorica sunt pregătiți să vă ofere tot suportul necesar în rezolvarea problemelor stomatologice.

Pentru informații suplimentare sau programări sunați la 031.9593.

Data publicării: Marţi, 23 nov 2021