Screening cancer colorectal la Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”

Screening cancer colorectal la Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”

Astăzi peste 100 de persoane au primit informații și testul gratuit FIT pentru depistarea cancerul colorectal și a leziunilor precanceroase.

Evenimentul a fost realizat de Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie” în parteneriat cu Spitalul Universitar de Urgență Militar Central “Dr. Carol Davila” și Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România, și face parte din Programul Screning pentru cancerul de Colon, program cu finanțare europeană al Ministerului Sănătății. Dintre toate tumorile maligne, cancerul de colon este cel care poate fi controlat și prevenit cu ajutorul testării periodice.

Mulțumim echipei medicale pentru suport și profesionalism în derularea campaniei de prevenție a cancerului colorectal al pacienților care au participat la acest proiect.

Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie” este locul unde cetăţenii pot beneficia de consultații și tratamente medicale de calitate, decontate prin CASMB, iar persoanele cu venituri mici din comunitate, au parte de servicii medicale gratuite sau cu plată parțială.

Pentru programări sau informații suplimentare sunați la 031.9593.

Data publicării: Miercuri, 15 nov 2023