Sănătatea te priveşte!

Sănătatea te priveşte!

Campanie de informare a cetățenilor Sectorului 6 privind importanța menținerii unui stil de viață sănătos

Ieri, 24 septembrie 2018, Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie” a lansat Campania Sănătatea te priveşte!”, campanie de sensibilizare și conștientizare a importanței menținerii unei stări optime de sănătate.

Campania își propune crearea unei comunități sănătoase prin conștientizarea importanței propriei stări de sănătate, primul pas fiind acela de a efectua controale preventive periodice.

Acțiunea de informare se va derula în cele nouă Puncte de Informare și Asistență, amplasate în zone intens circulate, în apropierea piețelor și a intersecțiilor mari din cartierele Sectorului 6, unde echipa de asistenți sociali a Centrului de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie” va fi prezentă pentru a oferi îndrumare și suport tuturor persoanelor interesate.

Scopul este de a veni în întâmpinarea cetățenilor din comunitate, care au posibilități financiare reduse și care pot accesa servicii medicale în mod gratuit sau parțial subvenționat, în funcție de venituri, în cadrul Centrului de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie” (bd. Uverturii nr. 81, Sector 6).
Încă din luna ianuarie 2018, Primăria Sectorului 6 a pus la dispoziția membrilor comunității aceste Puncte de Informare și Asistență, deschise de luni până vineri, între orele 10:00 – 18:00 și sâmbăta, între orele 10:00 – 14:00, și care oferă tuturor celor care le trec pragul servicii de asistență și informații generale privind activitatea desfășurată de autoritatea publică locală.

Deschis în luna decembrie 2017, Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie”, aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, își propune să devină un reper important în comunitate, oferind “servicii medicale excepționale, fără nicio excepție”.

Pentru programări sau informații suplimentare, puteți suna la 031.9593, de luni până vineri, între 08.00-20.00.

Data publicării: Marţi, 25 sep 2018