Sănătate pentru comunitate la Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

Sănătate pentru comunitate la Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

Aflați în plin sezon de gripă, la Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” se desfășoară, în perioada 27.01.2020 - 14.02.2020, o amplă campanie de depistare a virusului gripal la copii. Astfel, până în prezent, la cabinetul de pediatrie s-au prezentat peste 60 de copii cu diferite manifestări de gripă sau răceală. Campania se adresează cu precădere copiilor cu domiciliul în Sectorul 6, pentru aceștia consultația este gratuită.

Acțiunile de prevenție derulate în anii anteriori s-au dovedit foarte utile, peste 1300 de cetățeni au beneficiat de controale sau servicii medicale gratuite prin intermediul cărora au reușit să fie diagnosticați de timpuriu cu diverse afecțiuni, care au fost tratate complet și nu au generat complicații.

Din grijă pentru oameni și din dorința de a fi în continuare în sprijinul cetățenilor și în acest an vom derula acțiuni de conștientizare și promovare a sănătății (spre ex.: osteoporoză - Osteodensitometrie, depistare/tratament Hepatite B și C, testare Papanicolau, glicemie, tiroidă, etc).

Motto-ul nostru “Servicii excepționale, fără nicio excepție” are la bază valorile în care credem și care ne călăuzesc în misiunea noastră de a oferi tuturor un act medical complet, performant și accesibil. De aceea, oferim servicii medicale gratuite sau cu plată parțială în funcție de venituri și persoanelor care au o situaţie materială dificilă și domiciliază în Sectorul 6.

Deschis la finalul anului 2017, cu sprijinul Primăriei Sector 6, Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie”, aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, a devenit rapid un reper important în rândul membrilor comunității, punând la dispoziţia cetăţenilor o gamă largă de servicii medicale de specialitate.

La nivelul instituției urmărim oferirea de servicii medicale performante, adaptate nevoilor regăsite în comunitate, susținerea recuperării medicale și funcționale pentru persoanele vulnerabile din sectorul 6, precum și promovarea sănătății și prevenirea îmbolnăvirii prin îmbunătăţirea cunoştinţelor referitoare la factorii de risc şi încurajarea populaţiei să adopte comportamente şi stiluri de viaţă sănătoase (ex. controale medicale de rutină).

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” este situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6, iar pentru programări și informații suplimentare puteți suna la numerele de telefon: 031.9593/ 0726.150.250.

Data publicării: Vineri, 7 feb 2020