Peste 17.000 de vizite pentru servicii medicale în primele 6 luni, la Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie”!

Peste 17.000 de vizite pentru servicii medicale în primele 6 luni, la Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie”!

Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie”, singura clinică de stat aflată în subordinea Primăriei Sectorului 6, a înregistrat în primele 6 luni ale anului, un număr de 17.000 de vizite, în creștere cu 27% față de perioada similară a anului trecut. Mulțumim și pe această cale pacienților, pentru încrederea arătată!

Cele mai căutate specializări au fost recuperarea medicală, cardiologia, pediatria, gastroenterologia, endocrinologia, dermatologia, ORL și ginecologia, acestea reprezentând 58% din numărul total de consultații acordate în acest an.

Din luna august, pacienții se pot prezenta cu bilet de trimitere și la cabinetul de Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice. Alte specialități în contract cu CNAS sunt: cardiologie, chirurgie generală, dermatologie, endocrinologie, gastroenterologie, ginecologie, medicină internă, oftalmologie, ortopedie, ORL, pediatrie, psihiatrie, recuperare medicală, stomatologie.

De asemenea, s-a redeschis Salina, unde pacienții pot trata răceli și infecții respiratorii, pneumonii cronice și acute, infecții ORL, etc. În urma unui consult la medicul pneumologpediatru sau ORL-ist, pacienții pot obține avizul de acces la salină, precum și planul ședințelor de tratament.

Întrucât România înregistrează de la an la an un trend descendent în ceea ce privește rata natalității, tot din acest an, punem la dispoziția persoanelor interesate un pachet de Planificare Familială, prin care se vor acorda cuplurilor două consultații consecutive la Ginecologie și Endocrinologie/Andrologie. Acest serviciu vine atât ca o necesitate pentru a educa populația în privința unei vieți sexuale sănătoase, precum și pentru a preveni infertilitatea.

Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie” este singura unitate sanitară de stat din sector care se preocupă îndeaproape de sănătatea comunității astfel, în prima jumătate de an, 502 persoane vulnerabile au beneficiat de servicii medicale susținute de Primăria Sectorului 6, în creștere cu 11% față de anul trecut.

Indiferent dacă solicitați servicii medicale cu plată sau cu bilet de trimitere de la medicul de familie, ne găsiți în Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6, iar pentru programări sunați de luni până vineri, între orele 08.00-20.00 la 031.9593.

Data publicării: Miercuri, 31 aug 2022