Pastila de sănătate - Psihiatrie

Pastila de sănătate - Psihiatrie

Data publicării: Joi, 8 apr 2021

Îmbătrânirea precoce a celulelor duce la apariția „demenței” - termen derivat din latină, însemnând de fapt „în afara minții”. Astfel, când intervine acest proces, miliarde de neuroni interconectați prin trilioane de sinapse își pierd funcția. Diagosticarea cât mai rapidă este benefică, deoarece unele cauze ale demenței sunt tratabile și complet sau parțial reversibile, în funcție de natura problemei. Vino la consultație și ai grijă de tine și de cei dragi!

Medicul psihiatru te asteaptă pentru evaluare la Centrul de Sănătate Multifuncţional “Sfântul Nectarie”. Serviciile pot fi decontate și prin CASMB, în limita plafonului alocat.

Programări sau informații suplimentare puteți obține la 031.9593 și 0726.150.250 sau vizitați www.nectarie6.ro.

Pastila de sănătate - Psihiatrie

Pastila de sănătate - Psihiatrie Îmbătrânirea precoce a celulelor duce la apariția „demenței” - termen derivat din latină, însemnând de fapt „în afara minții”. Astfel, când intervine acest proces, miliarde de neuroni interconectați prin trilioane de sinapse își pierd funcția. Diagosticarea cât mai rapidă este benefică, deoarece unele cauze ale demenței sunt tratabile și complet sau parțial reversibile, în funcție de natura problemei. Vino la consultație și ai grijă de tine și de cei dragi! Medicul psihiatru (👉 https://bit.ly/3fSjB3G) te asteaptă pentru evaluare la Centrul de Sănătate Multifuncţional “Sfântul Nectarie”. Serviciile pot fi decontate și prin CASMB, în limita plafonului alocat. Programări sau informații suplimentare puteți obține la 031.9593 și 0726.150.250 sau vizitați www.nectarie6.ro.

Publicată de Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” pe Joi, 8 aprilie 2021