Participă și tu la campania ”6 PENTRU VIAȚĂ!”

Participă și tu la campania ”6 PENTRU VIAȚĂ!”

Orice picătură de sânge contează!

Astăzi, 03 septembrie 2018, peste 100 de preoți şi credincioşi din cadrul Protoieriei Sector 6 din Capitală au răspuns apelului lansat de autoritatea locală pentru a dona sânge în beneficiul bolnavilor din spitale.

Reprezentanţi ai Bisericii Ortodoxe Române, însoţiţi de enoriaşi, s-au alăturat astfel Campaniei „6 PENTRU VIAŢĂ”, derulată de Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie”, aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

La sfârşitul acţiunii de donare, părintele protoiereu Costel Burlacu le-a mulțumit tuturor participanților care s-au mobilizat exemplar, au dat dovadă de solidaritate și spirit creștin, fiind cu sufletul și cu fapta alături de cei bolnavi, care au nevoie disperată de sânge. Realizată cu sprijinul Spitalului Militar Central, Campania „6 pentru viaţă!” are ca scop mobilizarea tuturor cetăţenilor, pentru a dona sânge în sprijinul bolnavilor din spitale.

Persoanele dornice să doneze sunt aşteptate mâine, 4 septembrie 2018, în intervalul orar 08.30 – 12.30, la Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie”, din Bulevardul Uverturii nr. 81, cu cartea de identitate şi cu micul dejun consumat.

Pentru informații suplimentare, ne puteţi contacta la numărul de telefon 031.9593 sau la adresa de email office@nectarie6.ro.

Data publicării: Luni, 3 sep 2018