Pachet complet UROLOGIE. Tratează afecțiunile tractului urinar!

Pachet complet UROLOGIE. Tratează afecțiunile tractului urinar!

Doar 200 de lei costă un pachet complet la Urologie, format din consult și ecografie renală, la Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie” din Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6.

Pune sănătatea pe primul plan și vino în mod regulat la control! Sună la 031.9593 pentru o programare sau vizitează nectarie6.ro!

Echipa noastră formată din Mihai Andrei Ene și Liviu Vasile Chiperi – medici urologi vă întâmpină cu un pachet complet, esențial pentru prevenție și pentru stabilirea diagnosticului în cazul afecțiunilor renale și urinare.

PACHETUL INCLUDE:

  • Consult Medic Specialist Urologie,
  • Ecografie aparat urinar (vezica urinară, rinichi, prostată),
  • Interpretare ecografie,
  • Prescriere taratament.

Ce boli poate trata medicul urolog?

Afecțiuni ale bărbaților precum: inflamaţii ale prostatei (prostatita), inflamaţie a vezicii urinare, rinichilor, tractului urinar, pietre la rinichi sau infecţii cu transmitere sexuală, pot cauza disconfort, prin urmare este foarte important să mergeți la urolog în timp util, mai ales că majoritatea se vindecă cu un simplu tratament medicamentos.
Cancerul de prostată este cea mai frecventă boală malignă și reprezintă 9% din decesele prin cancer la bărbați, dar cu cât este descoperit mai devreme, cu atât șansele de vindecare sunt mai mari.

Urologia este doar pentru bărbați?

Și doamnele pot merge la medicul urolog pentru diagnosticarea și tratamentul inflamaţiilor organelor interne şi externe genitale, vezicii urinare, rinichilor, tractului urinar, pietre la rinichi sau boli cu transmitere sexuală.

Cum decurge o consultație la cabinetul de Urologie?

În cabinet, medicul vă va întreba despre istoricul medical, precum și despre simptomele pe care le aveți, apoi va realiza examenul fizic. O serie de afecțiuni pot fi descoperite doar în urma unor investigații imagistice suplimentare consultației, cum ar fi ecografia, care este un bun instrument pentru precizia diagnosticului, în vederea stabilirii unui plan de tratament personalizat.

Ce simptome mă trimit la medicul urolog?

  • nevoia permanentă de urinare,
  • senzația că vezica nu s-a golit, chiar și după folosirea toaletei,
  • durere/disconfort la urinare,
  • durere în partea de jos a abdomenului.

 

Data publicării: Marţi, 31 mai 2022