Mulțumim pacienților pentru încrederea acordată!

Mulțumim pacienților pentru încrederea acordată!

Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie”, singura clinică de stat aflată în subordinea Primăriei Sectorului 6, a acordat în contextul pandemic parcurs, peste 28.000 de consultații pe în anul 2021, în creștere cu 44% față de anul precedent.

Centrul dispune de dotări moderne, necesare pentru un diagnostic precis și tratament de calitate. Cele mai solicitate specializări sunt în continuare Cardiologia, Stomatologia, Medicina Internă, Oftamologia și ORL.

Conform motto nostru ”Oamenii sunt grija noastră!”, personalul medical s-a implicat activ pe tot parcursul anului trecut în campania națională de vaccinare, asigurând vaccinarea și verificarea stării de sănătate la centrul de vaccinare organizat la Clubul Seniorilor Mihai Eminescu Sector 6.

Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie” vă pune la dispoziție o gamă largă de specialități medicale în contract cu CASMB: Stomatologie, Cardiologie, Oftalmologie, Medicină internă, Ortopedie, Gastroenterologie, Recuperare medicală, Ginecologie, ORL, Chirurgie generală, Psihiatrie, Analize Medicale, Pediatrie, Dermatologie, Endocrinologie.

Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie” se preocupă îndeaproape de sănătatea comunității, astfel, aproape 600 de locuitori ai sectorului 6, cu venituri reduse, au beneficiat de servicii medicale gratuite sau cu plată parțială.

Indiferent dacă solicitați servicii medicale gratuite, cu plată sau cu bilet de trimitere de la medicul de familie, ne găsiți în Bulevardul Uverturii nr. 81, sector 6, iar pentru programări sunați de luni până vineri, între orele 08.00-20.00 la 031.9593 sau puteți fixa o programare online direct pe site-ul nostru www.nectarie6.ro.

Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie” respectă întocmai măsurile de conduită responsabilă, asigurând implementarea corectă a procedurilor de prevenție pentru limitarea răspândirii virusului Sars-Cov2. Mai multe despre protocolul nostru de primire pacienți aflați aici www.nectarie6.ro/stiri/masuri-de-protectie

Oamenii sunt grija noastră

Data publicării: Miercuri, 12 ian 2022