Măsuri de protecție a pacienților și personalului din Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” în contextul pandemiei de Coronavirus

Măsuri de protecție a pacienților și personalului din Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” în contextul pandemiei de Coronavirus

✔ Iată ce trebuie să știți dacă doriți să obțineți o consultație la Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”:

Pas 1 - Sunați la numărul de telefon 031.9593 sau 0726.150.250.
Pas 2 - Veți fi supus unui triaj epidemiologic telefonic de către personalul de la Recepție, constând în aplicarea unui chestionar, centrat pe identificarea eventualelor semne clinice ale infecției cu SARS-coV2.
Pas 3 - Fixați programarea.
SAU - Puteți opta pentru realizarea programării online, direct pe www.nectarie6.ro., urmând să fiți contactat telefonic.

✔ Adaptarea intervalelor de consultații pentru siguranța pacienților:

  • Vă rugăm insistent să veniți la ora indicată, pentru evitarea aglomerării spațiilor de așteptare și pentru a se realiza dezinfectarea. Este obligatorie respectarea unui interval de 20 de minute între pacienți (pentru dezinfecție), precum și distanțarea de 1,5-2 m.
  • Dacă sosiți mai devreme, vă vom ruga să așteptați afară, în curtea Centrului, de unde veți fi chemat în momentul în care se eliberează sala de așteptare, de către personalul medical responsabil cu triajul în Centru.
  • Veniți singur! - dacă nu aveți probleme de deplasare (vârstnic, copil, persoană cu dizabilități), vă așteptăm neînsoțiț de alți membri ai familiei sau prieteni.
  • La finalul consultației vă recomandăm să părăsiți Centrul și să nu prelungiți nejustificat șederea în spațiile comune pentru a se putea realiza dezinfecția și asigura distanțarea socială.

✔ La intrarea în Centru aveți următoarele obligații:

1. purtați mască de protecție de unică folosință pe toată durata șederii în Centru.
2. vă dezinfectați mâinile la intrarea și la ieșirea din Centru.
3. completați un chestionar epidemiologic aplicat de către personalul medical responsabil cu triajul în Centru.
4. înregistrarea temperaturii cu un termometru fără contact. Dacă aveți o temperatură mai mare de 37.3 grade Celsius, veți fi îndrumat către cea mai apropiată unitate de triaj spitalicesc pentru aplicarea procedurii în cazurile suspecte Covid19.

✔ Siguranța este primordială pentru noi

Pentru o siguranță sporită, personalul medical are la dispoziție echipamente speciale de protecție, de unică folosiță, în interacțiunea cu pacienții. Acordăm atenția necesară igienizării tuturor cabinetelor și spațiilor comune, folosind proceduri complexe de curățenie, dezinfecție și nebulizare, inclusiv sisteme UV.

✔ Toate măsurile de protecție și prevenire sunt afișate

Toate măsurile de protecție recomandate de Ministerul Sănătății și Institutul Național de Sănătate Publică sunt afișate la loc vizibil. Încurajăm pacienții să le respecte cu strictețe, întrucât doar astfel vom limita riscul de transmitere a virusului Sars-CoV2.

Vă mulțumim pentru colaborare și încredere!

Date de contact:

  • Bd. Uverturii nr. 81, Sector 6, Bucureşti
  • Programări: 031.9593 / 0726.150.250, contact@nectarie6.ro
  • Site: www.nectarie6.ro
  • Program: Luni - Vineri: 08.00 – 20.00.

Data publicării: Joi, 28 mai 2020