LA MULȚI ANI!!! 5 ANI

LA MULȚI ANI!!! 5 ANI

Mulțumim pacienților pentru încredere, partenerilor, furnizorilor și tuturor persoanelor care ne sunt aproape și ne susțin de 5 ani!

De 5 ani Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie” este un reper important în comunitate, fiind singura unitate medicală de stat din Sectorul 6 care oferă diagnostic şi tratament la cele mai înalte standarde, tuturor membrilor comunității și nu numai, având o largă adresabilitate, la nivelul întregii țări.

De 5 ani contribuim la sănătatea ta și a celor dragi ție, de 5 ani îți oferim informații despre cum este mai înțelept să previi în loc să tratezi.

Acești 5 ani au fost plini de provocări, dar scopul nostru de a asigura servicii medicale de calitate tuturor celor care ne trec pragul, ne-a ajutat să-i parcurgem cu succes.

Am crescut împreună, am implementat idei îndrăznețe și am venit mereu în întâmpinarea dorințelor tale de a accesa o gamă largă de specialități medicale.

Vă mulțumim încă o dată pentru încredere, susținere și, de ce nu, pentru criticile constructive care ne ajută să devenim mai buni cu fiecare zi.

Vino să ne cunoaștem mai bine și să construim împreună o comunitate sănătoasă! Te așteptăm în Bulevardul Uverturii nr. 81 Sector 6. Pentru programări sună la 031.9593 sau intră pe site, completează formularul de programare și te sunăm noi.

Data publicării: Luni, 12 dec 2022